06-24-2013, 09:04 PM
(06-24-2013, 08:57 PM)'Mahdi.AC4' نوشته است: مهدی ادیتوره نظر شما محترمه اما من گفتم که ماموریت های جانبی تا قبل از نسخه ی سوم خیلی خوب کار شده بودند منظور من ضعبف بودن ماموریت های جانبی نسخه ی سوم بود و گرنه خودم از این ماموریت های نسخه های قبل تعریف کردم شما بد متوجه شدی در رابطه با بالا رفتن از دیوار این رو هم گفتم که فقط سرعتش بالا رفته از نظر گیم پلی تغییری نداشته منظور من تغییر نداشتنش بود هدف من نقد کردن این فرانچایز نیست دارم مراحل ضعیف شدنش رو میگم که در این رابطه همه قبول دارن که در حال ضعیف شدنه...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]عزیز گیمپلیش بهتر می شه دیگه!
اینکه مکانیک های گیمپلی بازی رو بهتر و طبیعی تر کردن و به ریشه های خودشون پایبند بودن ضعیف شدنه ؟
شما می دونی اساسین کرید 3 چند ساعت گیمپلی داره ؟ می دونی نقشش چه قدر بزرگه و واسه این که بازی رو 100% تمام کنی باید چه قدر واسش وقت بزاری ؟! ماموریت های فرعی این بازی اون قدر زیادن که بازیکن هیچ موقع از بازی کردن خسته نمی شه ! مثل farcry 3 اساسین کرید 3 یه open world قوی بود و فقط به خاطر اینکه تو زمان باستان نمونده بازیکنای قدیمی شاکی شدن!
اونوقت می گی ماموریت های فرعی ac3 ضعیفن ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]