06-24-2013, 11:50 PM
با تشکر از نویسنده محترم!!!
من خودم یکی از طرفداران دو آتیشه ی سری Assassin's Creed بودم.اما متاسفانه بعد از اخرین نسخه(Assassin's Creed III)دیگه از این سری خوشم نیومد و به نظره من دلایلش نکات زیر هستند:
1-جذبه شخصیت اول بازی(کانر) خیلی کمتر از اتزیو بود در واقع با وجود اتزیو من احساس راحتی میکردم و هنگام بازی کاملا در غالب اون فرو میرفتم اما وقتی کانر وارد شد هیچ یک از پارامتهای یک اساسین رو نداشت اصلا نمیشد با اون ارتباط برقرار کرد.(البته به نظره من کانر به این دلیل زیاد محبوب نیست که جانشین اتزیو شد)
2-کاهش کیفیت بصری که الان جز مهمترین آیتم ها برای بازیباز هستش.
3-تغییر لوکیشن از ایتالیا به آمریکا که احساس میکنم یک حرکت حساب شده نبود.
4-داستانی تقریبا کلیشه ای البته در بعضی نقاط بد نبود اما در کل مورد قبول واقع نشد.
5-پول دوستی بیش از حد یوبی سافت که اصلی ترین دلیل افت محبوبیت این سری هستش.
6-گیم پلی بازی نسبت به نسخه های قبلی تغییرات کمی داشت(نبود هیجان کافی) البته به جز نبرد های دریایی که واقعا جای هیچ حرفی رو باقی نمیذاره.
7-نچسب بودن محیط بازی یعنی بنده وقتی که در حال بازی بودم اصلا از محیط اطرافم خوشم نمیومد.
8-تغییر ناگهانی شخصیت اول بازی.
...
تمام موارد بالا نظر شخصی بنده بوده!!!!
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من خودم یکی از طرفداران دو آتیشه ی سری Assassin's Creed بودم.اما متاسفانه بعد از اخرین نسخه(Assassin's Creed III)دیگه از این سری خوشم نیومد و به نظره من دلایلش نکات زیر هستند:
1-جذبه شخصیت اول بازی(کانر) خیلی کمتر از اتزیو بود در واقع با وجود اتزیو من احساس راحتی میکردم و هنگام بازی کاملا در غالب اون فرو میرفتم اما وقتی کانر وارد شد هیچ یک از پارامتهای یک اساسین رو نداشت اصلا نمیشد با اون ارتباط برقرار کرد.(البته به نظره من کانر به این دلیل زیاد محبوب نیست که جانشین اتزیو شد)
2-کاهش کیفیت بصری که الان جز مهمترین آیتم ها برای بازیباز هستش.
3-تغییر لوکیشن از ایتالیا به آمریکا که احساس میکنم یک حرکت حساب شده نبود.
4-داستانی تقریبا کلیشه ای البته در بعضی نقاط بد نبود اما در کل مورد قبول واقع نشد.
5-پول دوستی بیش از حد یوبی سافت که اصلی ترین دلیل افت محبوبیت این سری هستش.
6-گیم پلی بازی نسبت به نسخه های قبلی تغییرات کمی داشت(نبود هیجان کافی) البته به جز نبرد های دریایی که واقعا جای هیچ حرفی رو باقی نمیذاره.
7-نچسب بودن محیط بازی یعنی بنده وقتی که در حال بازی بودم اصلا از محیط اطرافم خوشم نمیومد.
8-تغییر ناگهانی شخصیت اول بازی.
...
تمام موارد بالا نظر شخصی بنده بوده!!!!
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
SG