06-29-2013, 08:20 PM
(06-26-2013, 01:32 PM)'wanted' نوشته است: سبک جهان ازاد هم داره خز میشه . تا الان نصف بیشتر بازی هایی که برای نسل بعد معرفی شدند تو این سبک بودند .نمی شه این دو رو با هم مقایسه کرد درسته هر دوشون جهان بازن ولی خیلی با هم فرق دارن.
البته من با واچ داگز خیلی حال کردم . طراحیش واقعا زیباست . اندازه ها و نورپردازی و npc ها و ... و این که بازی بیشتر طبیعیه و خودت رو درونش حس میکنی . مثلا تو تریلری که نشون میداد واضح بود که کارهات بیشتر باید بر اساس فکر و برنامه باشه و مثلا نمیتونی راحت بری ماشین بدزدی و پلیس متوجه نشه یا وقتی پلیس دنبالته میتونی با مخفی کاری فرار کنی که این واقعا زیباست . اما بر عکس gta بیشتر میخواد خشونت رو با سرگرمی مخلوط کنه + کمی تخیل و ازادی بیش از حد (یعنی دور از قانون و خلاصه چیز هایی که در دنیای واقعی و جود داره ) .
من خودم دوتاشون رو دوست دارم و نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم راه متفاوی رو در پیش گرفتند .
ممنون بابت مطلب [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
gta یه چیز خاصی هست که یه سبک کلاسیک داره.نمی شه گفت داره خشونت رو با سرگرمی قاطی می کنه!
gta بازی ای هست که سبکشو ابداع کرده و از بین همه بازی های دیگه ای که توی این سبکن بهتر بوده و تونسته چندین سال دوام بیاره ! فکر نکنم WD از بازی های مثل مافیا و سگهای خفته چیز بیشتری داشته باشه. این بازی هم دیر یا زود محو می شه!