07-03-2013, 08:49 PM
(آخرین ویرایش: 07-03-2013, 08:54 PM، توسط grey joker.)
(07-03-2013, 08:43 PM)'ali_ya' نوشته است: هادی بالخره یه تراوش از بازی ایرانی ازت دیدیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]این تراوش نبود من الان اینجا نبودم ... مهم ترین تراوش زندگیمه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دمت گرم
(07-03-2013, 08:46 PM)'spartacus' نوشته است: مقاله خوبی بود فیض بردیم .[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]مساله ی اصلی بازیسازی ما بنیاد ... همونطورم که خودت گفتی مجوز نمی دن ، مثله سینمای ایرانه که الان ما جز فیلم های عشقی چیز دیگه ای نمی بینیم ، دریغ از یک فیلمی که درون ماییه ی تخبلی یا تمی فانتزی داشته باشه ... بازیسازی هم همینه ، بنیاد که نباشه ، بازیسازی خصوصی بشه ، فقط اونایی که از همه لحاظ قوین میان بالا ... تیم هایی که واسه پول بنیاد تا دیروز بازی می ساختن دیگه نمی سازن و گروه هایی پر بار با ایده های خوب میان بالا ...
فقط یه نکته بازی سازان عزیزمون تا تو این موضوعات جنگ ایران و اجنبی ها بودن زیاد آثارشون جالب نبود انگار مجبور بودن اینا را بسازن البته منظورم برا مجوز و این چیز هاست ها چون خلاقیتی توشون دیده نمیشد مخصوصا اون اوایل البته این نظر من هست بازی هاشون یکم کلیشه ای شده بود همش درباره جنگ با اسرائیل و نیروگاه اتمی و از این موارد بود ولی بنظرم از وقتی یکم این موضوعات را کنار گذاشتن و دارن به موضوعات جذاب تری می پردازن موفقیت های بیشتری کسب کردن مثل بازی ارتش های فرازمینی . البته شاید در آینده و زمانی که دیگه حسابی تو بازی سازی حرفه ای شدن ساخت این نوع بازی ها با موضوعات جنگ و .... با گرافیک عالی بتونه توجهات را جلب کنه ولی الان اصلا اینطور نیست.
در کل مساله ی اصلی بنیاد با اون رئسش ... خیلی دلم پر ولی اینجا نمیشه گفت