(07-16-2013, 11:59 AM)'Michael Becket' نوشته است:ببین بازی کبی ربطی به نیاوردنش نداره(07-16-2013, 02:25 AM)'mahdi081' نوشته است:من این بازی رو نزدیک 2 سکانسش رو رفتم بعد اینجوری شد اما جدیدا sleeping dogs رو خریدم فعلا مشکلی نداره بازی black ops 2 رو هم میرم قسمت زامبیش میگه دیسک رو نمیشناسه.(07-16-2013, 01:44 AM)'Michael Becket' نوشته است:ببین شما یکی از همین بازی بخر بازیش کن اگه همین مشکل رو داشتی(07-15-2013, 05:21 PM)'mahdi081' نوشته است:خاموش روشن میکنم.(07-15-2013, 04:41 PM)'Michael Becket' نوشته است: سلامبعدش کنسولت رو خاموش روشن میکنی یا میشه از بازی خارج شد ؟؟
ببخشید من تازگی ها یه ایکس باکس گرفتم بازی اساسینز کرید 3 رو وقتی توی بازی هست وسط بازی صفحه مقداری تار میشه بعد یه مستطیل سفید کوچیک میاد روش هم هیچی ننوشته بعد دیگه انگار کنسول هنگ میکنه هیچ دکمه ای کار نمیکنه.لطفا بگید باید چیکار کنم.
به احتمال زیاد لنز ۳۶۰ شما خرابه یعنی ضعیف شده لنزش
وقتی بازی در حال انجام هستش لنز اطلاعات رو از رو دیسک بازی میخونه و ارسال میکنه
اگه لنز ضعیف باشه در نتیجه نمیتونه همه اطلاعات رو بخونه و در این حالت ایکس باکس ۳۶۰ هنگ میکنه
اگه تازه خریدیش ببر بهش بگو مشکلش رو
اگر هم لنز رو عوض کنی حدود ۶۰ تومان خرج داره البته باز بستگی به محل زندگی شما داره
موفق باشید
ممکنه مشکل از بازیش هم باشه؟ بخواطر کپی بودن و...؟
شما برو حتما یکی از بازی اساسینز کرید 3 بخر اگه باز هم همون مشکل رو داشت لنز دستگاهت به احتمال زیاد خرابه
بهتره ببریش به مغازه داری که ازش 360 رو خریدی بگی
وقتی همه چیو میخوای از بام دنیا بهت نگاه میکنن گرگا
زوزه میکشن آروم آروم بیدار میشی با هشدار
شنا کن این یه دریاس من درویش شرقم برا فردا