07-18-2013, 01:36 AM
(07-17-2013, 08:06 PM)'Behzad SH' نوشته است: ممنون از نقد و وقتی که گذاشتید![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
اول از همه از آقای اسکرچ بگم..همون طور که می دونید قراره این ها ساخته ی توهمات آلن باشه! این شخصیت هم یک فقط در جهتی طراحی شده که یه جورایی حرص بده که میده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]! بنابراین قرار نیست که با یک آلبرت وسکر روبرو باشیم!
نکته ی بعدی هم اون قیاس تون با نمسیس بود..اولا به شخصه مث خیلی دیگر از دوستان من اون شباهت رو نمی بینم اما این رو هم بگم که Alan Wake اصلا قرار نیست بازی ترسناکی باشه و این موضوع نمیشه بهانه ای باشه که این بازی تا این حد مورد نقد کوبنده ی شما قرار بگیره![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] البته نه این که ترسناک نباشه، تعریف ترسی که آلن ویک داره با رزیدنت و فضای مرده کاملا متفاوته و البته قبول دارم که در همون تعریف مد نظر رمدی، کابوس آمریکایی ضعیف تر از نسخه ی اول عمل کرده و نه دیگه در این حد!
جسارت من رو ببخشید..امیدوارم موفق باشید![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من هم نگفتم که این بازی باید خیلی ترسناک باشه ولی باید این نسخه هم مثه نسخه قبل یه حس دلهره تو بازیباز ایجاد کنه که بازی از این لحاظ فلجه!
اون موسیقی هایی که به سبک راک تو بازی پخش میشه به جای این که حس ALAN WAKE رو به بازیباز القا کنه بازیباز فکر میکنه داره SERIOUS SAM یا painkiller بازی میکنه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]