(07-21-2013, 04:25 PM)'mahdi081' نوشته است:درسته مهدی جان نوب اگه بازی آدم بلد باشه باهاش خیلی قویه. فیتالیتیه اصلیش هم خیلی باحاله دو تا میشن نصفش میکنن!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img](07-21-2013, 02:45 PM)'Y2J' نوشته است: بچه ها بگین با کدوم یک از شخصیتا بازی میکنید و چرا.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] من با Sub zero بازی میکنم چون عاشق فنای یخی هستمو از فیتالیتیاش خیلی خوشم میاد. شما چی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]من با noob بازی میکنم کلا از خودش خوشم میاد خیلی خفنه
فن هاشم عالی هستند
فکر کنم فیتالیتی این شخصیت از همه خشن تر باشه
(07-21-2013, 06:37 PM)'mohammad13' نوشته است: اضافه شدین.Scorpian هم خیلی قویه. من مورتال کامبت رو که گرفتم گفتم یه شخصیتو انتخاب کنم فقط با اون برم. انتخاب اولم Scorpian بود ولی چون فناش سرعت عمل بالا میخواست نتونستم باهاش کنار بیام.البته Sub zero هم نیاز به سرعت داره مخصوصا فیتالیتیش ولی خب از قیافه ی Sub zero بیشتر خوشم میومد!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
من خودم با scorpion میرم.توی حالت expert تونستم با باخت یک round به shao kahn برسم که با کاراکتر های دیگه نمی تونم.
دوستان تو اون قسمت که پول میدیم چیز میز میخریم شخصیت جدید هم داره که باز بشه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]