07-26-2013, 12:48 PM
(آخرین ویرایش: 07-26-2013, 12:57 PM، توسط Amir Fenix.)
(07-26-2013, 10:53 AM)'shark23432' نوشته است:اگه بازی های دیگه رو اجرا میکنه پس باید مشکل از دیسک باشه. با برنر مکس امتحان کردی؟(07-26-2013, 12:29 AM)'Amir Fenix' نوشته است:(07-25-2013, 10:09 PM)'shark23432' نوشته است: سلاماین مشکل برمیگرده به آپدیت دستگاه. بازی های دیگه رو جواب میده؟ یا اون ها هم مثل این عنوان هایی که ذکر کردید خراب میشن؟
از زمانیکه دستگاه رو آپدیت کردم سی دی فوتبال 2013 , 3 تا حلقه خریدم ,حتی برنر ماکس هم دارم اما وقتی تا سال 2017 ادامه میدم و یا بعضی از تیمهای باشگاهی که معروف نیستن را برمیدارم کلا دستگاهم قفل میکنه توریکه فقط با دکمه پاور خاموش و دوباره راه اندازی میشه , در ضمن سی دی نینجا و هم اسنایپر 2 رو هم اجرا نمیکنه .
لطفا راهنمائی کنید که دستگاه ایراد داره یا آپدیت خرابه !
اگه دستگاهم خرابه لطفا جای معتبر معرفی کنید ببرمش
ممنون[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
سلام
بازیهای دیگه رو اجرا میکنه , اما همانطوری که گفتم 2 بازی جدید اسنایپر و نینجا رو اصلا اجرا نمیکنه
ممنون از پاسختون
(07-26-2013, 12:45 PM)'mahmoud_nzo' نوشته است:ببین باید کار های زیر رو انجام بدی:نقلقول: باید اول USB رو با دستگاه Match کنی و بعد از همگام سازی با دستگاه فایل مورد نظر درون USB ریخته خواهد شد.میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی...
یعنی چی باید Flash رو با دستگاه Match کنی ؟
ممنون...
برای این کار ابتدا فلش مموری خود را از طریق PC فرمت کرده و به کنسول متصل کنید به بخش System Setting و سپس Memory رفته و اگر فلش مموری خود را به صورت صحیح متصل کرده باشید وارد USB خواهد شد.
وارد Memory Unit شده ، configure now را انتخاب کنید و حجم مورد نظر برای استفاده ی کنسول را انتخاب کرده و دکمه ی A را برای تایید فشار دهید.بعد از کمی صبر کردن پیغام پایان عملیات را مشاهده خواهید کرد.
بعد داخل مموری اصلی دستگاه میشی و فایل مورد نظر رو به فلش انتقال میدی.
فقط یادت باشه قبل از این کار ها یه کپی از پروفایلت بگیر که اگر چنانچه پاک شد داشته باشی.