07-31-2013, 03:16 PM
(07-31-2013, 02:31 PM)'mr_sasma' نوشته است: نمی دونم این مسئله رو دارم جای درستی مطرح میکنم یا نه، اما به هر حال نوعی انتقاد محسوب میشه و من جای دیگهای برای مطرح کردنش پیدا نکردم.سلام
میخواستم بپرسم علت این که بعضی از مطالب بدون این که هیچ قانونی از قوانین انجمن رو نقض کرده باشن، پاک میشن، چیه؟ من نقدی برای بازی The Last Of Us نوشته بودم و اون رو دوبار در قسمت نقد بازیها توی انجمن ارسال کردم و هر دو بار با این که با بازخوردهای خوبی از طرف کاربران و حتی مدیران روبرو شده بود، به یک روز نکشید که پاک شد. حتی من بار دوم درخواست کردم که اگه قراره پاک بشه، حداقل علتش توی پیام خصوصی برام توضیح داده بشه. اما هیچ پیامی برای من فرستاده نشد. ممنون میشم اگه پاک کننده این تاپیک، علتش رو توضیح بده تا اگه واقعاً دارم قانونی رو زیر پا میذارم، خودم بدونم.
ممنون.
دوست عزیز کپی برداری از سایت های فارسی زبان ممنوع است مطلبی که شما قرار داده بودید متعلق به سایت بازی سنتر بود .
مطلب اگر حتی نوشته شما هم باشه نمیتونید اینجا قرار بدید مطلبی که در انجمن گیمفا قرار میگیره باید اختصاصی باشه و قبلا در هیچ سایت یا انجمنی قرار داده نشده باشه .
اگه هنوز قانع نشدید لینک مطلب را که در سایت بازی سنتر هست بهتون بدم .
موفق باشید .
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
اینگمار برگمان