امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کال او دیوتی را نجات دهید!!!
به نظر من بخاطر يه چيز هست كه تكراري ميشه و اون هم داستانشه هميشه داستان اين سري درباره ي جنگ هاي بين دو كشور يا چند كشور هست و اين باعث ميشه كه تكراري بشه اگر من كار گردان بودم يه تغيير اساسي در روند بازي ميدادم تا تكراري نشه و داستان دور و بر چند پليس كه هر كدوم از يك اداره ي جدا هستن تغيير ميدادم اين پليس ها هركدام داستان خود را دارن و داستان آن ها در طول بازي روايت ميشه كه هر دو يا هر سه اين پليس ها به يك مجرم مشترك بر ميخورند كه يك مجرم خيلي حرفه اي است و تا به حال دستگير نشده در يك حادثه اين پليس ها به هم برميخورند و تصميم ميگيرند كه با هم همكاري كنند تا آن را دستگير كنند و ...
با چنين داستاني ميشه يك بازي كاملا جذاب و هيجان انگيز ساخت كه ميشه در اون از تعقيب و گريز با ماشين يا هليكوپتر استفاده كرد نجات دادن گروگان ها و مخفي كاري براي نجات دادن آن ها و يك تغيير كامل و بسيار جذاب ميشه قسمت مولتي پليرش هم ميتونه مسابقاتي جديد داشته باشه مثل همين تعقيب و گريز ها و نجات دادن گروگان ها و بقيه ي چيزهايي كه در قسمت داستاني داره.
البته من منظورم اين نبود كه به سبك دنياي باز بشه چون اونجوري خيلي از گيم پلي خودش فاصله ميگيره
[تصویر:  hesam_moshakhasat.gif]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کال او دیوتی را نجات دهید!!! - توسط Ct Os - 08-01-2013, 10:03 PM
RE: کال او دیوتی را نجات دهید!!! - توسط hesam.crysis - 08-02-2013, 01:08 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اساسینز کرید را نجات دهید!!! ALAN PAYNE 39 12,304 07-30-2013, 05:59 PM
آخرین ارسال: farzadd477

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان