08-02-2013, 01:08 AM
(آخرین ویرایش: 08-02-2013, 01:33 AM، توسط hesam.crysis.)
به نظر من بخاطر يه چيز هست كه تكراري ميشه و اون هم داستانشه هميشه داستان اين سري درباره ي جنگ هاي بين دو كشور يا چند كشور هست و اين باعث ميشه كه تكراري بشه اگر من كار گردان بودم يه تغيير اساسي در روند بازي ميدادم تا تكراري نشه و داستان دور و بر چند پليس كه هر كدوم از يك اداره ي جدا هستن تغيير ميدادم اين پليس ها هركدام داستان خود را دارن و داستان آن ها در طول بازي روايت ميشه كه هر دو يا هر سه اين پليس ها به يك مجرم مشترك بر ميخورند كه يك مجرم خيلي حرفه اي است و تا به حال دستگير نشده در يك حادثه اين پليس ها به هم برميخورند و تصميم ميگيرند كه با هم همكاري كنند تا آن را دستگير كنند و ...
با چنين داستاني ميشه يك بازي كاملا جذاب و هيجان انگيز ساخت كه ميشه در اون از تعقيب و گريز با ماشين يا هليكوپتر استفاده كرد نجات دادن گروگان ها و مخفي كاري براي نجات دادن آن ها و يك تغيير كامل و بسيار جذاب ميشه قسمت مولتي پليرش هم ميتونه مسابقاتي جديد داشته باشه مثل همين تعقيب و گريز ها و نجات دادن گروگان ها و بقيه ي چيزهايي كه در قسمت داستاني داره.
البته من منظورم اين نبود كه به سبك دنياي باز بشه چون اونجوري خيلي از گيم پلي خودش فاصله ميگيره
با چنين داستاني ميشه يك بازي كاملا جذاب و هيجان انگيز ساخت كه ميشه در اون از تعقيب و گريز با ماشين يا هليكوپتر استفاده كرد نجات دادن گروگان ها و مخفي كاري براي نجات دادن آن ها و يك تغيير كامل و بسيار جذاب ميشه قسمت مولتي پليرش هم ميتونه مسابقاتي جديد داشته باشه مثل همين تعقيب و گريز ها و نجات دادن گروگان ها و بقيه ي چيزهايي كه در قسمت داستاني داره.
البته من منظورم اين نبود كه به سبك دنياي باز بشه چون اونجوري خيلي از گيم پلي خودش فاصله ميگيره
![[تصویر: hesam_moshakhasat.gif]](http://s5.picofile.com/file/8145172634/hesam_moshakhasat.gif)