08-03-2013, 02:57 PM
بله(میلاد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img])حتی اگه تنظیم کنید روlOWبازم گرافیکش از کنسولا بهتره.FAR CRY3گرافیک بصری خیلی قشنگی داشت محیطش که هم عالی هم زنده.یادم میاد براا اولین بار که بازی می کردم خواستم از دست سربازا فرار کنم از رودخونه رفتم یهو تمساح گازم گرفت.خیلی طبیعی بود.یا وقتی حواسم پرت بود با دوربین نیگا می کردم ببر گاز گرفت.گرافیک بازی عالی بود صدا گذاری هم که خفن بود صدای دریا رو بشینید گوش بدید یا صدای بقیه ی آدما آهنگا هم که خیلی باحال بودن.کایت سواری خیلی حال میداد.عیب بازی این بود که پول کم ارزش بود در ضمن شکار برای زنده موندن تو این بازی معنی داشت.برای اینکه تفنگای بیشتری با خودت داشته باشه باید یه سری حیوون بکشی بعدش با پوستشون جای بیشتر درست کنی.حتی داشتن پول هم محدودیت داشت.برای بیشتر نفس کشیدن زیر آب باید آمپول درست می کردی.یادمه یه جا بود یه سوراخ عمیق بود فکک کنم توش اشیای قدیمی بود(فکک کنم یادم نی).مرحله های فرعی هم که عالی بودن.خود واس اسطوره بود.گیم پلی بازی نظیر نداره.بازم بگم؟
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]