08-06-2013, 03:42 PM
(08-06-2013, 03:02 PM)'R4mtin' نوشته است:کاربر R4mtin راست می گن،این مشکل از رایت دی وی دی هست و اگه بری عوضش هم بکنی بازم فایده ای نداره،من خودم روی بازیه Crysis 3 و COD BO II این مشکل رو داشتم،جفتشون رو هم 2 بار عوض کردم ولی فایده ای نداشت،باید به مغازه دار بگی که یه بار دیگه واست رایت کنه تا درست بشه،راستی،بعضی از مغازه داران بازی های ایکس باکس رو دانلود می کنند و بعد رایت می کنن،اگر مشتری این جور مغازه ها نیستین و ازشون مطمئن نیستین،بهتره که از این جور مغازه ها دی وی دی نخرین چون معمولا احتمال داشتن مشکل توی این جور بازی ها بیشتره،ولی اگه خیلی وقته ازشون بازی میخرید و می دونید که بازی هاشون مشکلی نداره،هیچ مشکلی نیست و می تونید از همین مغازه ها خرید کنید[img]images/smi/s0 (24).gif[/img](08-05-2013, 08:54 PM)'mortezaa' نوشته است: سلام من فیفا 13 گرفتم میرم تو بازی ارور میده میگه دیسک رو پاک کنیدمشکل از دیسک بازی دوست من یا بد رایت شده بازی یا به دلایل دیگه ولی اون دیگه درست شدنی نیست هر چقدرم دیسک و تمیز کنی درست نمیشه
3 بار عوض کردم ولی بازم همون مشکلو داشتم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موفق باشی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]