08-06-2013, 10:26 PM
(آخرین ویرایش: 08-06-2013, 10:31 PM، توسط last assassin.)
(08-06-2013, 09:08 PM)'R4mtin' نوشته است:(08-06-2013, 05:30 PM)'mortezaa' نوشته است: یه سوال دیگه چجور ی بفهمم کنسولم Jtag شده یا نه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]اگه دستگاهت j-tag باشه گاهی اوقات وقتی دستگاه رو روشن میکنی یه چند دقیقه ای طول میکشه دستگاه بالا بیاد و داشبرد دستگاه های j-tag هیچ فرقی با دستگاه های اورجینال نداره مگر این که خودت یه تم یا داشبود جدید نصب کنی رو دستگاهت
حالا چرا میزنی [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] من که گفتم جیتگ ندارم فقط یه عکس تو اینترنت ازش دیدم فکر کردم داشبوردش فرق داره[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
راستی (از این یکی مطمعنم)یه بازی روش بریز اگه بدون دیسک اجرا شد یعنی جینگه البته مطمعن نیستم که برای این هم بنامه میخواد یا ته؟/؟[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
حالا خودم یه سوال کنم
من کنسولم جیتگ نیست و آخرین آپدیت رو داره من چند وقتی دارم بازی آرکید دانلود میکنم البته در pc و با نرم افزار horizon به ایکس باکس انتقال میدم و بازی میکنم [img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
ولی بعضی بازی های آرکیدی رو که دانلود میکنم و انتقال میدم در ایکس باکس اجرا نمیشه و روش نوشته corrupted (اگه درست نوشته باشم)
مشکل چیست؟آیا این بازی ای که من دان کردم برای جیتگه که اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام