البته من این چیزا رو که پایین نوشتم در سایت هم نوشتم !! ولی گفتم اینجا هم بزارم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اصلا بهتره مجله رو به صورت تک به تک هزینه اش رو نگیرید یه بخش vip تو سایت درست کنید که مثلا سالیانه ۲۰ هزار تومان یا بیشتر یا کمتر!
از کاربرها بگیرید تا همیشه بتونند بدون پرداخت پول برای هر مجله
مجله رو دانلود کنند
اینطوری میتونید بخش های دیگه هم به قسمت vip اضافه کنید تا کاربرها بیشتر به عضو شدن در بخش vip تشویق بشند و هم سطع کیفی سایت بالاتر میره
میتونید کسب درامد بیشتری هم کنید و فقط محدود به مجله نباشید مثلا میتونید
بازی های مستقل کوچیک بازیسازهای ایرانی رو در قسمت vip بفروشید
یا تریلرهای full hd رو فقط به بخش vip اختصاص بدید
یا حتا میتونید کتاب ها و مجله های دیگه ای به جز گیمفا+ هم در قسمت vip قرار
بدید مثلا کتاب ترجمه کامل داستان cod یا بازی های دیگه
اینطوری خیلی بهتر میشه
البته قسمت vip بهتره چند بخش کنید مثلا برنزی .نقره ای. طلایی اینجوری
کسایی که نمیخواند بیشتر هزینه کنند عضو vip برنزی میشند که میتونند فقط مجله رو دانلود کنند
یا کسایی بیشتر میخواند هزینه کنند عضو vip طلایی میشند که میتونند هم مجله هم تریلر full hd هم غیره …
رو دانلود کنند
از نظر من اینطوری عالیه و پیشرفت خیلی بیشتر و سریع تر گیمفا رو میتونیم
ببینیم
البته بهتره یه مجله هم به صورت رایگان ولی با محتوا کم تر رو به صورت رایگان
برای دانلود برارید
به پیشنهادم فکر کنید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فکر کنم داری شوخی میکنی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
از این کارها گیمفا بکنه که صد جور انگ میزنند بهش
متسفانه بیشتر ایرانی ها فرهنگ این چیزا رو ندارند و برای این چیزها یه کلمه ای رو استفاده میکنند که من نمیخوام به زبان بیارم
همون مجله رو بفروشند بهتره تا از اینجور کارها کنند کاش ما هم فرهنگه این طور
کارها رو داشتیم
اصلا بهتره مجله رو به صورت تک به تک هزینه اش رو نگیرید یه بخش vip تو سایت درست کنید که مثلا سالیانه ۲۰ هزار تومان یا بیشتر یا کمتر!
از کاربرها بگیرید تا همیشه بتونند بدون پرداخت پول برای هر مجله
مجله رو دانلود کنند
اینطوری میتونید بخش های دیگه هم به قسمت vip اضافه کنید تا کاربرها بیشتر به عضو شدن در بخش vip تشویق بشند و هم سطع کیفی سایت بالاتر میره
میتونید کسب درامد بیشتری هم کنید و فقط محدود به مجله نباشید مثلا میتونید
بازی های مستقل کوچیک بازیسازهای ایرانی رو در قسمت vip بفروشید
یا تریلرهای full hd رو فقط به بخش vip اختصاص بدید
یا حتا میتونید کتاب ها و مجله های دیگه ای به جز گیمفا+ هم در قسمت vip قرار
بدید مثلا کتاب ترجمه کامل داستان cod یا بازی های دیگه
اینطوری خیلی بهتر میشه
البته قسمت vip بهتره چند بخش کنید مثلا برنزی .نقره ای. طلایی اینجوری
کسایی که نمیخواند بیشتر هزینه کنند عضو vip برنزی میشند که میتونند فقط مجله رو دانلود کنند
یا کسایی بیشتر میخواند هزینه کنند عضو vip طلایی میشند که میتونند هم مجله هم تریلر full hd هم غیره …
رو دانلود کنند
از نظر من اینطوری عالیه و پیشرفت خیلی بیشتر و سریع تر گیمفا رو میتونیم
ببینیم
البته بهتره یه مجله هم به صورت رایگان ولی با محتوا کم تر رو به صورت رایگان
برای دانلود برارید
به پیشنهادم فکر کنید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(08-08-2013, 02:01 AM)'sahand76' نوشته است: با عرض سلام بر همگیالبته فکر خوبیه ولی تو ایران
این نظر من تو سایته که اینجاهم مینویسم:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام کارکنان و زحمت کشان گیمفا و گیم فا +
من تا اینجا که تمام و دونه به دونه ی این 188 نظر رو خوندم
به این نتیجه رسیدم که واقعا افراد نظر های متفاوتی دارن و همه ی نظر ها هم محترم هست
اما:
1- عموی بنده در کار نشر و دفتر و... هست و به خدا قسم با شاهد بودن تمام حرف هایی که میزنه و وضعی که از اوضاع کاغذ و ... میگه آقایون و خانما لطفا فکر چاپی شدن مجله رو حداقل فعلا فراموش کنید(ن می شه)
2-من یه پیشنهاد خوب براتون دارم ببینید خیلی از سایت ها و نرم افزار ها free هستن اما باز هم میتونن تا یه حدی پول خودشون رو دربیارن اون هم به وسیله ی کمک های مردمی یا همون donate که همتون تا حالا دیدید
پس شاید بد نباشه که یه قسمت donate هم تو سایت برای یه مدت محدود مثلا 2 ماه قرار بدید و باز خورد اون رو هم ببینید
بنده شخصا حتما پول خوبی بابت تمام این زحمات حاضرم بدم
مطمءن هستم که خیلی ها هم هستن که وضعشون بهتر از ماهاست و میتونن یه کمک درست و حسابی بکنن
اونایی هم که نمی تونن خب حداقل از این مجله پیش دیگران و دوست هاشون تعریف و تبلیغ کنن
به نظرم این منطقی ترین راه حل هست
نظر شما چیه؟؟؟[img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]/images/smi/new/112 (1).gif[/img][img]/images/smi/new/113.gif[/img]
فکر کنم داری شوخی میکنی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
از این کارها گیمفا بکنه که صد جور انگ میزنند بهش
متسفانه بیشتر ایرانی ها فرهنگ این چیزا رو ندارند و برای این چیزها یه کلمه ای رو استفاده میکنند که من نمیخوام به زبان بیارم
همون مجله رو بفروشند بهتره تا از اینجور کارها کنند کاش ما هم فرهنگه این طور
کارها رو داشتیم
وقتی همه چیو میخوای از بام دنیا بهت نگاه میکنن گرگا
زوزه میکشن آروم آروم بیدار میشی با هشدار
شنا کن این یه دریاس من درویش شرقم برا فردا