08-16-2013, 05:23 PM
تراتئون رو خیلی وقته منتظرشم و خیلی هم بهش امید دارم!متاسفانه تو این سبک بازی خوب کم داریم...اما گرافیک و محیط های بازی تراتدون به نظر خیلی خوب میاد.موسیقی ای که در تریلر شنیدم بسیار زیبا بود(کار آقای پیام آزادی،سازنده ی موسیقی بیشتر بازی های ایرانی مث گرشاسپ)...شخصیت ها کاملا با فرهنگ و تاریخ ما میخونه و تقلیدی نیست(به جز کمی شباهت "مهرداد" به شخصیت "خدای جنگ"!) یه ویژگی خوب دوربین روان بازیه(برخلاف گرشاسپ!!!)[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
ولی نمی دونم گیم پلی چطور میشه!اصلا آیا ضربات ترکیبی تو بازی وجود داره؟!!!به هر حال براشون آرزوی موفقیت میکنم و مثل همیشه پای ثابت حمایت از بازی های ایرانی هستم!!![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
تریلرش تو آپارات موجوده....آقا دست شما هم درد نکنه بابت خبر!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی نمی دونم گیم پلی چطور میشه!اصلا آیا ضربات ترکیبی تو بازی وجود داره؟!!!به هر حال براشون آرزوی موفقیت میکنم و مثل همیشه پای ثابت حمایت از بازی های ایرانی هستم!!![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
تریلرش تو آپارات موجوده....آقا دست شما هم درد نکنه بابت خبر!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من برای نبرد با تاریکی ، شمشیر نمی کشم...چراغ می افروزم !