08-17-2013, 02:58 PM
(08-17-2013, 01:47 PM)'spiderman2007' نوشته است:فکر نکنم یک هفته شد . ولی خوب بالاخره طول میکشه من که مثل روبات نشستم اینجا تا شما تاپیک زدید ببندم بالاخره زمان میبره(08-17-2013, 01:40 PM)'spartacus' نوشته است:(08-17-2013, 01:31 PM)'spiderman2007' نوشته است: سلامظاهر و باطن همینه . از نظر ظاهر باید با مدیران سایت صحبت کنید البته اگه جوابتون را دادن سلام ما را هم برسونید .
برعکس سایت که خیلی خوب و مرتب هست ولی انجمن اصلا جالب نیست
نه از نظر قالب و فنی انجمن و نه از نظر رونق داشتن و رسیدگی ، و بعضی قوانین هم اصلا درست نیست
امیدوار بودم با انجمن کاملتری روبرو بشم
پیشنهاد میکنم از vBulletin استفاده کنید
از نظر نظم انجمن در بهترین وضعیت هست و احساسی صحبت نکنید الان من و آقای خردمندی و چندتا از بچه های فعال داریم نظم انجمن را برقرار میکنم پس تو این زمینه حرفی نیست . انتقاد تو این بخش نا انصافی هست .
قوانین را من یا فرد دیگه ای از راه نرسیده قرار ندادیم تمام قوانین توسط مدیران سایت در اوایل کار انجمن قرار داده شده و بهتره برید از مدیران سایت بپرسید .
جوابتون را دادم چون میدونستم کسی تا مدت زیادی نمیاد جوابتون را بده . در ضمن یه دوروزی بمونید و اوضاع را نگاه کنید بعد انتقاد کنید نه اینکه از راه نرسیده هنوز عرقتون خشک نشده بیایید و انتقاد کنید
ممنون که پاسخ دادین!
من از چیزهایی انتقاد نکردم که احتیاج به زمان داشته باشه ، بعضی موارد از اول مشخص هست
یکی از موارد هم برنامه نویسی اشتباه فروم هست ، مثلا پاسخ میزنی ، نمیشه زیر نقل قول بنویسی و توی نقل قول طرف مقابل باید جواب بدی ، حتما باید به حالت source (یا به قول خودتون منبع) بریم که بشه زیر نقل قول و درست پاسخ داد
در مورد نظم و نظارت نداشتن به فروم ، یک نمونه : اگه من تاپیکی که در بخش بازارچه زدم خلاف قوانین بوده چرا بعد از یک هفته تازه متوجه شدین و پاکش کردین؟
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
اینگمار برگمان