08-18-2013, 03:48 PM
با اون بخش اول حرفت کاری ندارم چون کلا از بیخ و بن عقایدمون متفاوته.اما یه سری بخش ها رو باید بگم :دی
شماره ی 10 رو با 19 و 31 مقایسه کن.
نقلقول: ولی PSU رو که همه میشناسن از معتربرتین سایتهاستدقت نمی کنی اخه.خود منبع این سایت VG Chartz هست.:دی اینجا رو توی متن گفته.حتی عکسی هم که توی این سایت گذاشتن بخشی از عکس VG Chartz هست :
نقلقول: [size=larger]According to preorder statistics gathered by [/size][size=larger]VG Chartz[/size][size=larger], Xbox 360 is ahead in terms of preorders for most of this year’s remaining triple-A games on current-gen consoles.[/size]
نقلقول: پیش فروش بازی Killzone shadow fall که یه انحصاریه از پیش فروش battlefield 4 + call of ...نسخه ایکس باکس بیشترهداداش گلم مگه منبع خودت که این امار رو میدی VG Chartz نیست؟:دی خب توی VG Chartz Killzone فکر کنم 140 هزار نسخه و Ghosts روی One حدود 114 هزار نسخه به همراه Bf4 که در مجموع میشه بالای 190 هزار بلکه هم 200 هزار تا:دی چطور میگی پیش فروشش بیشتره اخه؟
شماره ی 10 رو با 19 و 31 مقایسه کن.
نقلقول: در مورد اون عکسها هم نمیدونم اشتباهی گذاشتی یا منظورت چیه!!منظورم رو متوجه نشدی:دی من گفتم بیا امار منتشره از MC و VG Chartz رو با هم مقایسه کن.امار MC که توسط خود مراجع ژاپنی منتشر میشه زمین تا اسمون امارش با VG Chartz فرق داره.این مسئله میشه برهانی بر دروغ گویی و غیر دقیق بودن امار این سایت.می خوای امار NPD امریکا هم از خود وب سایت رسمیش به عدد بذارم با امار VG Chartz امریکا مقایسش کنی؟امار VG Chartz با هر مرجعی که مقایسش کنی درست در نمیاد.به همین دلیل هست که میگم غیر دقیق و دروغ گو و بهتره ازش استفاده کنی.گفتم اگر واقعا علاقه مندی به امار فروش و پیش فروش بازی ها و کنسول ها یه سری لینک برات پ.خ کنم.
نقلقول: ماکروسافت هیچ استودیویی در حد سانتا مونیکا یا ناتی داگ ندارهخب اگر از نظر توانایی داخل استدیو و تکنولوژی حساب کنیم چرا 343 Industry و البته استدیو ی Turn 10 که سلطان سبک ریسینگ شده در این نسل می تونن تا حدودی با این دو استدیو رقابت کنن.(هر چند همشون روی هم در حد BIG N EAD نیست:دی)
نقلقول: تو نسل فعلی از یه Ip فروتزا 5 نسخه داد بیرون بعدشم میرن به یوبی میگن شیر دوش4 تا دیگه.شماره دو تا شماره 4 که میشه 3 تا و هورایزن که میشه 4 تا:دی