08-19-2013, 10:52 PM
(08-19-2013, 10:04 PM)Yukimura نوشته است:(08-19-2013, 08:53 PM)'ALAN' نوشته است:(08-19-2013, 07:32 PM)'Yukimura' نوشته است: واقعا این نوشته ها خنده دار ترین مطالبی بودن که از زمان رونمایی دو کنسول خونده بودمخوش به حال شما که عقل داری شما برو PS4 بخر کاری به عقل بقیه نداشته باش
این مطالب به هیچ وجه جنبه معرفی کنسول ماکروسافت رو نداشتن..
مطمعنم نویسنده مطالب هم اونی نیست که پستو ارسال کرده.چون از حرف زدنشون معلومه اطلاعاتشون در چه حده
متن هم پر بود از اشکالات کاملا اشکار که همشون از فن بازی های بچه گونه سرچشمه میگیره
حیفم میاد واسه همچین نوشته ای وقت بزارم!
ولی اونایی که قصد خرید کنسول دارن بهتره یه مقاله ای بخونن که نویسندش عقاید 10 سالگیشو توش نیورده باشه!
اخه کسی که میگه Ryse ساخته ماکروسافته جز کپی چطور این مطلبو میتونه جمع کرده باشه!
نوشته به دلیل کپی خور نبودن Xbox one !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورش هم اجرای بازیهای دست دوم بود فکر کنم!!!!!
خوده کنسولا به کنار یکی عقل داشته باشه با خوندن این مقاله دیگه تا ابد سمت ماکروسافت نمیره ![img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نیاز نیست شما بخوای برا بقیه چیزی رو توضیح بدین
اگه سواده خوندن داشته باشی میبینی که با تو نبودم
نظر من هیچ ربطی به تو نداره
در مورد تاپیک نظر بده نه نظر من
هر وقت اسمتو اوردم بیا جواب بده
اتفاقا من مستقیم با شخص تو هستم چون چرت و پرت داری میگی این هیچ ربطی به تو نداره که بخوای برا کسی تعیین کنی چی بهتره با همین کارات نظر بعضی کاربر ها رو به چیزی که واقعا نیست عوض میکنی نیازی هم نیست به نویسنده تاپیک گیر بدی شما بلدی بسم الله