امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیستم مورد نیاز بازی های نسل بعد
بخدا این مغازه دار ها نصفشون به درد لای جرز دیوار میخورن 
بعضی هاشون انقدر بی سوادن که نگو نپرس فقط دوتا اصطلاح یاد گرفتن  و اسم خودشون رو گذاشتن مهندس 

بعضی هاشون انقدر احمقن  به خدا خیلی احمقن بعضی هاشون 
یه نفر رو می شناسم شغل قبلیش فلافلی بود حالا 2 ماه اومده تو این کار 

یه بار رفته بودم بیرون اتفاقی رفته تو یه خدمات کامپیوتری و طرف اومده بود گفت سیستمم این اهنه وسطش در میاد (هت سینک cpu)
حالا میدونید مغازه دار چی گفت : مشکلی نداره بیا الان برات ردیفش می کنم

بعد رفت زیر میز و با یک چسب قطره ای اومد بالا و بعد خیلی نرم  چسب زد به پایه های هت سینک و خیلی راحتم چسب میرخت رو مادربرد  

البته اینارو  جلوی مشتری نکردو حالا من موندم اون بدبخت اگه بخواد اینو  باز کنه باید چه غلطی بکنه

یکبار دیگه هم تو مغازی یه نفر دیگه بودم طرف داشت یه سیستم درست میکرد انگار سیستم وقتی می خواسته بیاد بالا هی هنگ میکرد 
حالا این احمق وقتی سیستم روشن بود کارت گرافیک خیلی راحت جابه جا کرد و سیستم جررررریییز کردو خاموش شد و بعد که روشن کرد دیگه گرافیک رو نمی شناخت و خیلی راحت به شاگردش گفت صاحب این کیسه اومد بهش بگو گرافیکت  مشکل داره باید عوض بشه خیلی راحت .

اینارو گفتم که بدونید تا اونجای که میتونید سیستم رو خودتون جمع کنید  هیچ وفت هیچ وفت از مغازه دار هیچ چیزی نخواید
تا اونجای که می تونید سیستم رو خدمات کامپیوتری نبرید چه برسه که سیستم هم حرفه ای باشه  

من که خودم هیچ وقت خدمات کامپیوتری نمی برم 
اگرم قطعه ای خراب بشه و گارنتی نداشته باشه دیگه باید بندازی دور 

البته توهین نشده باشه
گفتم بعضی از خدماتی ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سیستم مورد نیاز بازی های نسل بعد - توسط albert - 08-21-2013, 10:54 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Smile مشخصات سیستم خود را بگویید و قدرتش را بسنجید!! CLONER12345 2,762 454,321 06-16-2024, 10:37 AM
آخرین ارسال: ali001212
  راهنمایی جهت خرید سیستم sootabyte 0 1,036 10-25-2021, 09:33 PM
آخرین ارسال: sootabyte
  سیستم مورد نیاز gta iv sepehrssd 4 2,284 08-17-2019, 06:34 PM
آخرین ارسال: sepehrssd
  سیستم بازی armin21 1 1,997 09-02-2018, 04:34 PM
آخرین ارسال: AmirAlpha
  تاپیک جامع بحث در باره ی سیستم مورد نیاز بازی ها omidg 7 4,032 08-21-2017, 05:29 PM
آخرین ارسال: Future

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان