08-25-2013, 03:52 PM
(08-25-2013, 10:26 AM)'deatg22' نوشته است: سلام به همه ی دوستان گله گیمفایی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ببخشید من یه مشکل داشتم،من الآن بازی Splintercell blacklist رو خریدم،DVD اول 97% بود و DVD دوم برنر مکس،بازی رو همون طور که خودش می گه(وقتی وارد بازی می شی)نصب کردم ولی DVD اولم مشکل داره موقع لودینگ مرحله کل کنسول هنگ می کنه،توی DVD دوم هیچ مشکلی نیست ولی DVD اولم اصلا درست بشو نیست،حتی یه بار هم عوضش کردم ولی بازم با این یکی هم مشکل داشت،می شه راهنماییم کنید مشکل از چیه؟[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
اگر 97% رو بریزی یا هنگ میکنه یا اگر اشتباه نکنم پیام cannot athourize disc رو میده اگر میخوای این جوری نشه یا باید هنگامی که داری وارد بازی ای که ریختی و 97% بوده می شوی باید یه آهنگ در حال پخش باشه و یا بازی رو برنر مکس بریز[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام