09-01-2013, 12:35 AM
(08-31-2013, 11:54 PM)'- Arian -' نوشته است:خوب این که کارت قبلی از کار افتاده دلیل نمی شه که انویدیا بد باشه. در ثانی اصلا به انویدیا ربطی نداره اون فقط چیپست رو تولید کرده و بقیه کارت رو یه شرکت دیگه ساخته. من نمی دونم برند کارت گرافیکت چی بوده. من خودمم انویدیا داشتم و اتفاقی براش نیفتاد. الانم انویدیا دارم. البته من مجبورت نمی کنم. اگر بخوای AMD هم بخری مدل HD 7730 و HD 7750 رو پیشنهاد می کنم چون می ترسم پاورت کم بیاره. میتونی بگی مدل پاورت چیه؟(08-31-2013, 11:26 PM)'Expellite' نوشته است:بیشتر ار این میترسم که بازم اون اتفاق بیفته و کارت نابود بشه. من واقعا گیج شدم. نمیتونم بازم یه کارت nvidia بگیرم بدون این که بفهمم اشکالش چی بوده. این اتفاق برام شکه.(08-31-2013, 10:00 PM)'- Arian -' نوشته است: در مورد خرید کارت گرافیک یه راهنمایی حرفه ای میخواستم.همونطور که خودت گفتی سیستمت قدیمیه و از اون مهم تر پردازنده هست که نمی تونه کارت های قدرتمند رو پشتیبانی کنه. برای چنین سیستمی کارت گرافیک کم مصرف توصیه می شه چون مطمئنا پاورت رو هم موقع خرید سیستم گرفتی. والا بهترین مدلی که می تونم برا چنین سیستمی پیشنهاد کنم GT 640 هست. البته بنده در این باره کمی تحقیق می کنم و جواب نهایی خودم رو اعلام می کنم.
اولین کارت گرافیکی که داشتم یه nvidia بود که مدلش رو نمیدونم. یک سال نشده بود ازش استفاده کردم که با خط های عجیبی که روی مونیتورم مینداخت خرابی اش رو علام کرد و بعدش هم در جا فوت کرد.
بعدش G210 nvidia گرفتم که بعد از 2 سال کار کردن باهاش اون هم همین مشکل براش پیش اومد و الانم در قید حیات نیست.
دیگه نمیخوام که این اتفاق ها تکرار بشه. نمیدونم که مشکل دقیقه چیه. nvidia مشکل داره؟ ATM باید گرفت؟
حاظرم برای گرافیک خیلی خرج کنم ولی همون جور که میدونید فقط گرافیک کافی نیست. من سیستمم قوی نیست و کمی قدیمی هست و هر گرافیکی روش نصب نمیشه.
برای این که به روزش کنم باید همه ی قطعاتش رو عوض کنم. ولی پولش رو ندارم! فقط میخوام بهترین گرافیکی که روی سیستمم نصب میشه روش نصب کنم. برای همین کمک میخواستم ازتون. لطفا کمکم کنید. اینم مشخصات سیستمم:
mother board: GiGabYte 945PL-S3P
CPU: Intel Pentium Dual CPU E5700 3Ghz
RAM: 2.00 GB