09-02-2013, 02:51 AM
(09-02-2013, 02:42 AM)'tesapersi' نوشته است:ویندوزتون 8 هست؟ این درایور intel VGA که نصب می کنی به روزه یا از رو دیسک خود لپتاپ نصب می کنی؟ آنتی ویروس نصب کردی؟(09-02-2013, 01:51 AM)'Expellite' نوشته است:2- دو حالت فقط داره pwoer saving و high performance
1. Intel HD Graphics گرافیک مجتمع پردازنده هست که بهش IGP یا GPU میگن و برای کارهای روزانه در نظر گرفته شده. برای کاهش مصرف لپ تاپ و هم چنین کاهش گرما موقعی که بازی نمی کنین IGP پردازش گرافیک رو به عهده می گیره.
2. من قبلا با چنین سیستمی کار نکردم ولی بهتره رو Auto قرارش بدین. مطمئنا یه همچین گزینه ای و یا گزینه Balanced توی این لیست هست.
3. خطای صفحه مرگ دقیقا چیه؟
4. موقع بازی گرافیک سوئیچ میشه رو گرافیک مستقل تا کارایی بالایی رو شاهد باشیم. داغ شدن پردازنده می تونه موقعی اتفاق بیفته که این عمل انجام نمیشه و بازی مستقیما روی IGP اجرا میشه. IGP چون ضعیفه بازی رو مثل گرافیک مستقل نمی تونه اجرا کنه و میتونید از افت فریم متوجه این ماجرا بشید. در صورتیکه بازی به روال قبل اجرا میشه احتمال داره فن پردازنده دچار مشکل شده و کار نمی کنه.
5. از چه پلیری استفاده می کنی؟ فیلمایی که میگی HD هستن؟
3-unexpected kernel mode trap بعد با یه نرم افزار چک میکردم مشکل از کجاست میگفت از intel vga driver
4-از کجا بفهمم مشکلش کدومه و چجوری حلش کنم ؟؟
5- ببخشید من منظورم فیلم های بازی بود ||| فیلمهای و دیالوگ های وسط بازی ||| [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فک کنم دمو بش میگید شما [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خیلی از شما ممنونم بابت پاسخ هاتون شدیدا نیاز داشتم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اگر دمو ها کند هستند به نظر بازی روی IGP اجرا میشه. من سعی می کنم از چن نفر بپرسم.