(09-03-2013, 03:43 PM)'risen' نوشته است: nدر جال حرکت کشتن(killing in motion) کار سختی نیست
باید دشمنو مارک کنی از کاور خارج شی و در خال دویدن excute کنی که در درجه pefecionist نمیشه
اینایی که گفتین یعنی چی؟ باید چیزی بخرم یا کار خاصی کرد منظور از درجه چیه؟
(09-03-2013, 04:39 PM)'deatg22' نوشته است: منم این مرحله رو ندیدم تیو هیچ جای بازی ندیدم(البته این شکلیشو)[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
کسی که این ویدئو رو ضبط کرده با چه درجه ای رفته؟
منظور از درجه چیه؟
(09-03-2013, 06:02 PM)'mammad78' نوشته است: الان چی شد مثلا" که این تاپک رو زدید جناب[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
خوب دوستان مگفتن این ورژن با ورژن فبلیش هیچ تفاوتی نداره خوب تفاوتاش همیناست کارایی که ما بلد نیستیم من این رو زدم اگه کسی بلده به ما هم بگه من ادامشو اونجوری بازی کنم
من متالگر رو هم همینجوری بازی میکردم ولی بعد دیدم که چکارایی که اون انجام میداده و کا از بیخبر بودیم فقط برای رفع تکلیف که بازی تموم شه بازی میکردیم دوست دارم نظر دوستان هم بدونم در این مورد
به نظر من اسپلینتر سل قابل مقایسه با متالگر نیست متالگر خیلی حرفه ای تر ازین بود این یجور کپی سازیه از متالگر
لینک مستقیم ویدیو اضافه شد