امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Counter-stike | در این بازی دیگر به شما نوب نخواهند گفت !
(09-14-2013, 08:48 PM)'Alireza M' نوشته است:
(09-14-2013, 08:44 PM)'die99' نوشته است: منظورت نگرفتم

الان برات مثال میزنم صبر کن !
اصطلاحتی کاربردی که در گیم نت ها به کار می برند :

ول دادن : پرکاربردترین اصطلاح به معنی شانسی کسی رو کشتن !
رمپ : گودال کنار در A در مپ ,de_dust 2 و بالا پایین و سگ دونی هم بهش میگن !
راه باریک - پله یا شیار : راهی که از بالا به بمب ساید A میرسه (de_dust2)
white شدن ، کور شدن : با انداختن flash حریف برای مدتی صفحه رو سفید میبینه و نمیتونه چیزی رو ببینه !
خط گرفتن : جاهايي مثل سر پيچ ها و تقريبا جاهاي كمپ، اسلحه رو نشون ميكنن تا بازيكن حريف بياد و بکشنش !
bomb side : محل قرار گرفتن بمب
plan bomb : بمب گذاشتن
Sharon كردن : یعنی دو نفر با یک تیر زدن . مثلا با دیزرت یا اسنایپ
راش كردن : جلو رفتن
بیس یا base : جایی که پلير توش  Spawn یا متولد میشه !
هد شات : همه می دونن !

چند اصطلاح دیگر :

بمب دراپ شد :
كسي كه بمب داشت زدنش
نايف کردن : با چاقو حریفتو بزني ( اگه نایفت کنن مثل لایی خوردن توی فوتباله ! )
کمپ کردن : یه جا مخفی میشی و منتظر میمونی تا هر کی رد شد قایمکی بزنیش و جات رو نفهمه !

چند نکته :
-
تیر هایی که رها می کنید از دَر ها رَد میشه پس اگه پشت در کمپ بکنید و طرف از اون طرف دَر شلیک کنه و بهتون بخوره تعجب نکنید !
- در شلیک کردن با تفنگ ها دقت کنید که تیر ها را پشت سر هم رها نکنید زیرا تیر ها به اطراف پرت میشود و به هدف نمی خورد هرجند که نشانه روی هدف باشد ، پس بیشتر از 4 تیر هربار نزنید و پشت سر هم این کار را تکرار کنید . مفید خواهد بود . من زیاد با تفنگ کلاش میرم جلو پس در مورد کلاش مطمئنم که به خوبی صدق میکنه و اگه با اصلحه های دیگه شما کار میکنید سریع قلقش دستتون میاد ولی این نکاتی که گفتم اصلحه های دیگه رو هم شامل میشه !

یادش بخیر[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
من و دوستام قبلا" که میرفتیم گیمنت کانتر بازی میکردیم و همه با هم سر من دعوا میکردن اخه استاد کانتر بودم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
ینی اونقدر حرفه ای بودم که همرو میترکوندم و دقیقا" همه این کلمات رو غیر از بعضی ها (چون یه چیز دیگه بهش میگفتیم) بلدم.

دمت گرم که خاطراتمون رو زنده کردی دادا[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: Counter-stike | در این بازی دیگر به شما نوب نخواهند گفت ! - توسط mammad78 - 09-14-2013, 09:52 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,414 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  شبکه بازی کردن Counter-Strike Global Offensive smnmasoud 1 3,300 09-04-2015, 07:45 PM
آخرین ارسال: Blue Sun
  !! بازی کردن GTA V و بازی های دیگر با دسته ی معمولی با امکان ویبره دسته!! Mehrshadhp 0 45,942 05-11-2015, 09:20 PM
آخرین ارسال: Mehrshadhp
  کسی پچ بازی just cause 2 برای ps3 داره ؟ تو صفحه ی بازی هیچ یک از دکمه ها کار نمیکته؟ filyp 2 1 1,944 08-23-2013, 09:18 PM
آخرین ارسال: spartacus
  آموزش انلاین بازی کردن Counter Strike 1.6 + آموزش تصویری Mr.SyroN 0 1,886 07-28-2013, 04:46 AM
آخرین ارسال: Mr.SyroN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان