(09-16-2013, 10:28 AM)'Ronan' نوشته است:این که نه شد موسیقی و نه شد صداگزاری شخصیت ها .(09-16-2013, 10:01 AM)'Farhan' نوشته است: نقدت عالی بود اما با این جمله کاملا مخالفم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[font=times new roman]تمامی عناوینی که تاکنون برای پلتفرم PC در تابستان سال 92 به انتشار رسیده اند به هیچ وجه بازخورد مناسبی در میان جامعه ی گیمران از خود نشان نداده اند.وضع نامناسبی که با انتشار عنوان شکست خورده ی DARK استارت خورد و با Lost Planet 3 خاتمه یافت[/font] .
پس این چیه Total War: Rome II [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نکته دیگه هم اینکه که بخش بندی نکردی. من همون اول دلم میخواست بدونم صدا گزاری و موسیقی این بازی چطوریه اما نتونستم پیداش کنم ( هر چند در مورد این قسمت اصلا توضیحی ندادی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]) [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پیدا کردن یک آهنگساز و صداگزاران بازی در منوی سازندگان به آسانی قابل رویته [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
عالی بود موفق باشید به امید پیشرفت روز افزون شما [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سازندگان بازی از پیش تعدادی موزیک ملایم را در لیست موسیقی های قابل پخش قرار داده اند که گیمر می تواند به دلخواه خود سیستم را متوقف و یا خاموش کند.بد نیست که بدانید سازندگان این اجازه را به گیمران داده اند تا بتوانند موسیقی ها و آهنگ های موجود بر روی سیستم شخصی خودشان را نیز امتحان کنند که این کار با فشردن چند دکمه ی ساده میسر می شود.
عبور از محیط های مختلف بازی همواره همراه با موسیقی خاص و کشیده ای خواهد بود که بیش تر شبیه به صدای زوزه ی باد و برف و بوران می باشد.موسیقی های بازی متنوع و اغلب برای ترساندن و حیرت زده کردن شما طرحی شده اند اما عملکرد ضعیفی را از خود نشان می دهند.در بازی توجه خاصی به انعکاس اصوات شده است و همانگونه که پیش ر ذکر شد محیط های بازی اغلب وسیع و یخ زده طرحی شده اند، پس انعکاس صدا نیز باید یکی از ویژگی های جدا ناپذیر از محیط بازی باشد
اگه درباره ی صداگذاری و موسیقی بازی بحثی نکردم پس اینا رو درباره ی داستان نوشتم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
صداگذاری رو موسیقی یه بخش ناچیز هست و معمولا تویه ی نقد ازش حرفی به میان نمیارن،نقد آقای مانی میرجوادی هم درباره ی صداگذاری بحثی نداره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
کلا نقد آقای مانی میرجوادی سوژه ای شده تا من بقیه رو توجیه کنم،برای اینکارم دلیلم دارم،ایشون سابقشون عالی و خیلی بیش تر از من هست[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اون Total War: Rome II هم که فرصتی دیگه نمونده تا بخوای تویه ی تابستان بازیش کنی[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
اومدیم یکی آقای مثل آقای میر جوادی در مورد سازنده موسیقی های بازی و صداگزاران شخصیت ها صحبت نکرد اونوقت شما نباید مقاله ایشون رو گسترش بدی !؟
تازه در هر صورت این بازی اومده و اون قسمت مقدمت غلط میشه . حالا شما فرصت برای بازی کردن نداشتی ما که با رم داریم کولاک میکنیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تازه آخر هم توضیح ندادی که بخش بندی نشده چرا ؟!