09-28-2013, 10:55 PM
(09-28-2013, 10:49 PM)'Y2J' نوشته است:دیر لود شدن تکسچر، در مبحث گرافیک، یک چیز کلیه![img]images/smi/s0 (24).gif[/img] یعنی تصاویر و بافت ها دیر لود می شن! یعنی اگه به کف راهرو یا میزها دقت کرده باشین، می بینید که اوایل یک حالت مات دارند ولی بعد از مدتی درست می شن![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img](09-28-2013, 04:57 PM)'a.gamer' نوشته است: ممنون! نقد خوبی بود!ممنون که نقدو خوندی درباره دیر لود شدن تکسچرها رو مطمئنی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] تو کدوم مرحله؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] یادم نمیاد همچین مشکلی وجود داشته باشه یکم بیشتر توضیح میدی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مقدمه تون فوق العاده بود؛ به طوریکه آدم رو جذب می کنه و مجبور می کنه تا تا آخر نقد بخونیم!
بعضی جاها می تونستید بعضی افعال رو جایگزین بعضی فعل های دیگه کنید! مثلاً : "بعد از حمله بیگانگان به زمین،اکثر شهرها از بین رفت و تمام ساختمان ها نابود شدند.انسان های فراوانی کشته شدند و بازمانده ها به متروها پناه بردند.زندگی مردم در متروها ادامه پیدا کرد اما بیگانگان راهی برای نفوذ به متروها هم پیدا کردند و متروها را نیز مکانی ناامن برای مردم کردند."
می تونستید جمله فوق رو این جوری شرح بدین : "بعد از حمله بیگانگان به کره خاکی، شهرهای متعددی از بین رفتند. در این مواقع، عده کمی که جان سالم به در برده بودند، به امن ترین جای ممکن، یعنی مترو ها پناه بردند. مردم بی گناه، به زندگی خود در خرابه های مترو ادامه دادند؛ تا این که بیگانگان در صدد یافتن راهی برای نفوذ به تنها پناهگاه بشر برآمدند. آن ها به هدف خود رسیده و تنها محل بقای بشر را نیز آلوده ساختند."
البته اینی که من نوشتم، بیشتر برای مقدمه خوبه! هدف اصلی من از این کار مشخص کردن افعال بود![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اسامی مثل "آرتیوم" رو یا توی "..." بنویسید یا به صورت انگلیسی.
گرافیک رو هم خیلی ازش گل گفتی؛ این جوری ها هم که شما میگید نیست! درسته که نورپردازیه بازی عالیه؛ ولی دیر لود شدن تکستچرها، یک عیب مهم هست که شما ازش چشم پوشی کردید![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من که با بازی خیلی حال کردم، چون هم یک جورایی شوتر بود و هم یک جورایی ترسناک! ممنونی دوباره بابت نقد![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]