10-02-2013, 01:15 AM
من کاملا با deatg22 موافقم
رولیشن با این که گیم پلی خاصی نداشت ولی اگه شما به داستانش عمقی نگاه کنی و به دیالوگای بازی به دقت توجه کنی میبینی یه نسخه ی بسیار عالی بود
مخصوصا اون اولش که اتزیو رو دارن میبرن دار بزنن و حرفایی که اتزیو تو همون صحنه تو نامش به کلاودیا میزنه هم خیلی تاثیر گذار بودن
و موسیقی بازی هم باعث میشد که خیلی عالی تر بشه
--------------------
الطائر به نظر من یه نوعی بزرگ و به قول معروف منتور همه ی اسسین هاست
اون منشی که داشت و اون تواضعش خیلی زیبا بود
غرورش و اون سرد بودن خاصش خیلی جالب و منحصر به فرد بود
البته اگه اسسین 1 رو با دقت بازی کرده باشین میبینین الطائر اول یه آدم خودخواه و لجوج و سر به هوا بوده که کم کم به این درجه میرسه که به نظر من همین ماجرا رو جذاب میکنه
در کل خیلی دوستش دارم
رولیشن با این که گیم پلی خاصی نداشت ولی اگه شما به داستانش عمقی نگاه کنی و به دیالوگای بازی به دقت توجه کنی میبینی یه نسخه ی بسیار عالی بود
مخصوصا اون اولش که اتزیو رو دارن میبرن دار بزنن و حرفایی که اتزیو تو همون صحنه تو نامش به کلاودیا میزنه هم خیلی تاثیر گذار بودن
و موسیقی بازی هم باعث میشد که خیلی عالی تر بشه
--------------------
الطائر به نظر من یه نوعی بزرگ و به قول معروف منتور همه ی اسسین هاست
اون منشی که داشت و اون تواضعش خیلی زیبا بود
غرورش و اون سرد بودن خاصش خیلی جالب و منحصر به فرد بود
البته اگه اسسین 1 رو با دقت بازی کرده باشین میبینین الطائر اول یه آدم خودخواه و لجوج و سر به هوا بوده که کم کم به این درجه میرسه که به نظر من همین ماجرا رو جذاب میکنه
در کل خیلی دوستش دارم
the degree is our bitterly ... the definition's blurred
if I'm to choose between one Evil and another ... I'd rather not choose it at all
![[تصویر: Untitled22.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7953551612/Untitled22.jpg)
some fight for Glory,Justice or Gold
I fight for those I hold dear
I'm Geralt of Rivia ... The Witcher
if I'm to choose between one Evil and another ... I'd rather not choose it at all
![[تصویر: Untitled22.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7953551612/Untitled22.jpg)
some fight for Glory,Justice or Gold
I fight for those I hold dear
I'm Geralt of Rivia ... The Witcher