موضوعها: 0
10-07-2013, 12:07 PM
(آخرین ویرایش: 10-07-2013, 12:25 PM، توسط mitil.)
(10-07-2013, 01:14 AM)'CLONER12345' نوشته است: دوست عزیز اینی که شما گفتی تا حودید درسته اما سی پی یو نقشه به سزایی در عمل کرد گرافیک داره شما اگر سی پی یو قدرتمندی داشته باشی هیچ گاه در لود تکسچر ها با مشکل روبه رو نخواهی شد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] البته در بازیهای که ساختار سالم و کاملی داشته باشن.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
ببین عزیزم اگه سی پی یو تو لود تکسچر نقش به سزایی داره پس عملا texture fillrate گرافیک بی معنیه از دید شما [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تمام پردازش گرافیکی بازی به وسیله گرافیک انجام میشه و سی پی یو فقط محاسبات اولیه و خام رو انجام میده و اگه بازی شما دچار لگ میشه فقط از گرافیکه .چرا ؟؟ چون لگ زمانی اتفاق میوفته که شما داری با نرخ فریم ثابت ۵۰ بازی میکنی و یه انفجار عظیم اتفاق میفته و فشار روی جی پی یو زیاد میشه و فزیم شما توی یه لحظه میاد روی ۳۰ و این ۲۰ فریم اختلاف رو شما به دید لگ میبینی . و زمانی سی پی یو شما ظعیف هست که بازیتون به طور مداوم لگ باشه وگر نه حتی گرافیک ظعیف هم به طور مداوم لگ نمیده و به خاطر فریم کم بازیتون تمام مدت slow motion هست.این روزا یه اینتل ۲۴۰۰ هم راحت بازیا رو اجرا میکنه و مشکل سی پی یو فقط توی ۲ هسته ایها و i3 مشخص میشه.و این روزا اگه کسی توقع داشته باشه که با یه همچین کانفیگی بازی روونی داشته باشه واقعا باید به عقلش شک کرد
(10-07-2013, 01:35 AM)'javad.speed 5' نوشته است: (10-07-2013, 01:30 AM)'CLONER12345' نوشته است: مرسی جواد جان بابت نظر و انتقاد.اما دوست عزیز شما خودتون بهتر میدونید که در حال حاضر بیشتر بازیهای ساحته شده از تکنولوژی انویدیا بهره میبرند.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
میدونم بیشتر تکنولوژی انویدیا هستش .[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ولی یه نگاهی به Gaming Evolved که طرح Amd هستش کردی ؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
اگه اطلاع نداری حتمآ پیشنهاد میکنم بری در موردش تحقیق کنی ! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
چون همون باعث شده بیشتر گیمر ها برن سراغ گرافیک های Amd .![img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
قصد توهین کردن ندارم .[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ناراحت نشی یه موقع .![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
داداش من با جفتشون کار کردم الان یه جی تی ایکس ۶۷۰ دارم و تا ۳هفته پیش یه دونه ۷۹۷۰ داشتم اما بدون تعصب انویدیا واقعا بهتر خروجی داده بهم چه فریم چه ثبات فریم توی دمای بالا . منم میگفتم gaming evolved va eye finity اما وقتی cuda,txaa,fxaa,physx,geforce experience رو دیدم کاملا نظرم عوض شد و از همه مهمتر انویدیا به طور مداوم داره درایوراشو به روز میکنه و خداییش هوای یوزراشو داره که متاسفانه ای ام دی اینطور نبود