(10-08-2013, 12:04 AM)'a.gamer' نوشته است: ممنون، مثل همیشه عالی بود![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]ببین داداش آپدیت داریم تا آپدیت٬ مثلا شما یک موتور چند تا مشکلش رو رفع می کنی ولی باز اسم همون موتور رو می نویسی٬ اما بعضی مواقع مثل ندای وظیفه: اشباح شما موتور قدیمی رو انقدر ویرایش می کنید که موتور خودش تبدیل میشه به یک موتور جدید! در این موارد میگن به شدت ویرایش شده زیرا یک موتور کاملا جدیده اما بر پاییه موتور قبلیه (:
راستش رو بخوای منتظر بودم که درباره حکومت ها ننویسی تا بهش گیر بدم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اینجا منظورت رو نفهمیدم! "موتور : Warscape (به شدت اصلاح شده)" منظورت از اصلاح شده، آخرین به روزرسانیه؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اینجا هم که یک سوتی بسیار بزرگ دادی! "نقد و بررسی باتوجه به پلتفرم PC بوده است" فکر کنم بازی، انحصاری PC باشه![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی در کل عالی بود! ممنون![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تازه اینو من خودم ترجمه کردم. ترجمه ویکیه (:
در مورد سوال آخر حالا چه فرقی داره٬ گفتم که بدونن انحصاری کامله [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]