10-16-2013, 05:26 AM
من قرار بود اول یه پی اس 3 بگیرم ولی نمیدونم براچی نظرم عوض شد حالا میخوام ایکس باکس بگیرم!!!!
یه چیزایی راجبه ش میدونم ولی دقیق و جامع نیس در حده مبتدیِ!
میخواستم یکی یه توضیحه کلی به من بده راجبه همه چیش!
مثلا دستگاه رو جی تگ بکنی دیگه احتیاجی به LT3 نیست؟!
اصن ال تی 3 ینی چی؟!
جی تگ به چه دردی میخوره؟!
بعد اگه دستگاه رو جی تگ بکنی دیگه احتیاجی به بازی های برنر مکس نیس؟!
(چون دیدم میگن میشه بازی رو راحت رو هارد نصب میکنی و بدون دیسک بازی میکنی)
Free و PAL و NTSC J یعنی چی؟! برای چه کاری هستن؟!
بعد چیزایِ مثه داشبورد رو خودمم میتونم آپ دیت کنم؟!
و اینکه میگن برای اجرای جی تی اِی باید دی وی دی 1 رو نصب کنی بعد باید یه دیسک که اهنگ روش هست رو بذاری و دی وی دی 2 رو نصب کنی برای چیه؟!
مگه نمیشه راحت نصبش کرد؟!
ایکس باکس رو عمودی بذارم خوبه یا افقی؟!
هر موقه میخوام ایکس باکس رو خاموش کنم باید دی وی دی رو حتما در بیارم؟!
الان قیمتِ یه ایکس باکسِ اسلیم 250 گیگ جی تگ شده بدون کینکت چن هست؟!
وقتی هارد داشته باشم(هارد خوده ایکس باکس) و خوده بازی رو بخرم دیگه که احتیاجی به هارد اکسترنال و فلش که نمیشه؟!
بعد مگه بازی ها رو نباید نصب کرد چجوری میشه بدون نصب با دی وی دی بازی کرد؟!مگه دی وی دی ها فقط برایِ نصب کردن خوده بازی نیستن؟!
شرمنده که انقد شلوغ و دَر هم سوال پرسیدم![img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
خیلی ممنون میشم اگه یکی جوابِ منو بده[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بی زحمت اگه چیزه دیگه ای هم باید بدونم رو بهم بگید که اطلاع داشته باشم خیلی ممنونتون میشم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط اگه میشه یکی جوابِ کامل به من بده و نگه کی حالشو داره جوابِ اینا رو بده!ماشالا همتون استادید و جوابِ این سوالا 1 دیقه هم وقتتونو نمیگیره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یه چیزایی راجبه ش میدونم ولی دقیق و جامع نیس در حده مبتدیِ!
میخواستم یکی یه توضیحه کلی به من بده راجبه همه چیش!
مثلا دستگاه رو جی تگ بکنی دیگه احتیاجی به LT3 نیست؟!
اصن ال تی 3 ینی چی؟!
جی تگ به چه دردی میخوره؟!
بعد اگه دستگاه رو جی تگ بکنی دیگه احتیاجی به بازی های برنر مکس نیس؟!
(چون دیدم میگن میشه بازی رو راحت رو هارد نصب میکنی و بدون دیسک بازی میکنی)
Free و PAL و NTSC J یعنی چی؟! برای چه کاری هستن؟!
بعد چیزایِ مثه داشبورد رو خودمم میتونم آپ دیت کنم؟!
و اینکه میگن برای اجرای جی تی اِی باید دی وی دی 1 رو نصب کنی بعد باید یه دیسک که اهنگ روش هست رو بذاری و دی وی دی 2 رو نصب کنی برای چیه؟!
مگه نمیشه راحت نصبش کرد؟!
ایکس باکس رو عمودی بذارم خوبه یا افقی؟!
هر موقه میخوام ایکس باکس رو خاموش کنم باید دی وی دی رو حتما در بیارم؟!
الان قیمتِ یه ایکس باکسِ اسلیم 250 گیگ جی تگ شده بدون کینکت چن هست؟!
وقتی هارد داشته باشم(هارد خوده ایکس باکس) و خوده بازی رو بخرم دیگه که احتیاجی به هارد اکسترنال و فلش که نمیشه؟!
بعد مگه بازی ها رو نباید نصب کرد چجوری میشه بدون نصب با دی وی دی بازی کرد؟!مگه دی وی دی ها فقط برایِ نصب کردن خوده بازی نیستن؟!
شرمنده که انقد شلوغ و دَر هم سوال پرسیدم![img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
خیلی ممنون میشم اگه یکی جوابِ منو بده[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بی زحمت اگه چیزه دیگه ای هم باید بدونم رو بهم بگید که اطلاع داشته باشم خیلی ممنونتون میشم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط اگه میشه یکی جوابِ کامل به من بده و نگه کی حالشو داره جوابِ اینا رو بده!ماشالا همتون استادید و جوابِ این سوالا 1 دیقه هم وقتتونو نمیگیره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]