(10-24-2013, 04:52 PM)'arvin2013' نوشته است: دوستان نمرات بر طبق نوع بازیست و در حد خودش است. پس لطفا در نظراتتان نگویید که اگر داستان این بازی 8 است پس دایتان بایوشاک چند است یا در مورد موسیقی بگویید اگر این عنوان 10 است پس موسیقی بازی های بزرگی مانند GTA V چند است! نمرات در حد خود بازیست. با تشکر.دوست عزیز، لطفاً نگید که انتظار داستانی مثل داستان Beyond : Two Souls رو دارین که سرم رو می کوبم به دیوار! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نگید که برای یک بازی هفت سال به بالا، انتظار شخصیت پردازی سری Batman رو دارید! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
عاخه داداش ریمن داستان داره ؟
گیم پلی و موسیقی رو ی کوچولو زیاد گفتی ها ولی نقدت خوب بود عافرین [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
شما گیم پلی روان تر از گیم پلی بازی دیدی؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] باید این رو هم در نظر داشت که بازی بر پایه طنز بنا شده![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موسیقی بازی هم جز بهترین موسیقی هایی بود که من تاحالا شنیدم! مراحل موزیکال بازی که حرف نداشتند و نشون دادند که چه جوری میشه با ترکیب گیم پلی روان و موسیقی شاد، یک بازی موفق ساخت!
کیوان جان نقد بسیار خوبی بود؛ ولی اگه من جای شما بودم، یک خورده بیشتر روی طنزآمیز بودن بازی مانور می دادم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] حداقل بازی برای کسایی مثل من که به خوبی نتونسته بود نسخه های قبلی رو انجام بده، خوب بود! چون بازی Rayman : Origins هم توش بود!
خودم با این کامنتم یک مقاله نوشتم!! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خسته نباشید! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
![[تصویر: h9pacwys58r03u326n3a.png]](http://*****/images/h9pacwys58r03u326n3a.png)