10-26-2013, 12:59 AM
(10-25-2013, 11:09 PM)'a.gamer' نوشته است:والا داداش این گدجت جدیده که اضافه شده خیلی کاربرد داره بعضی جاها از یه مانع بلند باید بپری بعد این گدجت خیلی به کارت میاد!(10-25-2013, 08:25 PM)'arian esmaili' نوشته است: این نسخش که خوب بود چرا اینقدر نمره بهش کم دادنخب شاید کسی که برای بازی پیش نمایش نوشته بتونه جواب شما رو بده! (خودم رو می گم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
همون طور که می دونید، به گیم پلی بازی چند وسیله جدید اضافه شده؛ ولی سازندگان طوری این وسایل رو در مراحل جای دادند که اگر وجود نداشتند، چنان لطمه ای به گیم پلی بازی زده نمی شد!
گرافیک بازی هم این طور که پیداست افت فریم شدیدی داره!
نسخه 360 چندان افت فریمی نداشت و همچنین خیلی حرکت جدید اضافه شده...
درکل بازیه خیلی خوبیه ولی فضا نسبت به بازیهای قبل تغییر کرده
اما مولتی واقعا بدرد نخوری داره به نظرم اگه مولتی جداگانه عرضه میشد خیلی بهتر بود! و دوتا از باس فایتها شبیه همه لیدی شیوا و دد استروک
اما اگه من بودم به این عنوان نمره 8.5-8 رو میدادم!!!!
این نمره دهی ها چرته و پشیزی ارزش نداره پیشنهاد میکنم بازیو حتما بازی کنید که فوق العادست و اگه خوشتون اومد بیاین تشکر کنید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ای فن های ایکس باکس
به راه راست هدایت نشدید عایا؟؟؟؟؟؟؟
اگر میدانستید سونی چقدر در اشتیاق بازگشت شماست خشتک ها میدریدید و نعره زنان در راستای افق به سمت سونی محو میشدید!!! :دی
به راه راست هدایت نشدید عایا؟؟؟؟؟؟؟
اگر میدانستید سونی چقدر در اشتیاق بازگشت شماست خشتک ها میدریدید و نعره زنان در راستای افق به سمت سونی محو میشدید!!! :دی