11-03-2013, 09:40 AM
انتخاب بین Batman و Spiderman خیلی سخته ... هر دوتاشون برای من لذت بخش بودن.اسپایدر من در زمان که 7-8 سالم بود تا 12-13 سالگی خیلی منو سرگرم می کرد ، از بازی جذابش که روی PS1 آمد که هنوزم بازی می کنم تا فیلم هاش ... اگر بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم ، همون طور که خیلی از منتقدهای صنعت فیلم هم گفتن اسپایدر من (سال 2002) پدر این سبک فیلم هاست و در پی اون باعث شد بازی و ... سبک کمیک بیشتر توی چشم بیان ، اگر نبود ما حتی شاید شاهد سه گانه بتمن یا خیلی از فیلم های دیگه توی سبک کمیک نبودیم !!! و به طبع بازی هایی مثل سری بتمن راک استدی و ... در مورد بتمن هم که به نظرم الان همون حالت اسپایدر من 7-8 سال پیشو دارو ، میشه گفت با سه گانه نولان و البته بازی های راک استدی خیلی تونست خودشو نشون بده.بتمن داره همون راه اسپایدر من رو می ره و وارث راه اون !
با همه این تفاسیر به اسپایدر من رای میدم ، به خاطر نوستالژی که برام داره. ولی در حال حاظر بیشتر از بتمن لذت بردم توی این چند سال اخیر.
ممنون از مقاله خوبتون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با همه این تفاسیر به اسپایدر من رای میدم ، به خاطر نوستالژی که برام داره. ولی در حال حاظر بیشتر از بتمن لذت بردم توی این چند سال اخیر.
ممنون از مقاله خوبتون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
![[تصویر: 57614ef78b5ee6261.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/57614ef78b5ee6261.jpg)
شاخ بازی ممنوع !!!
ترس از تهمورث جایز است --- اما مبارزه با تهمورث جایز نیست