11-08-2013, 11:56 PM
(11-08-2013, 11:46 PM)'Mr.Marston' نوشته است:داداش نگرفتی.(11-08-2013, 11:42 PM)'ALAN PAYNE' نوشته است:داداش من همون john هستم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img](11-08-2013, 10:58 PM)'Mr.Marston' نوشته است: علی جون میتونستی به جای دوتا mw یه bf هم جا بدی تو لیستت..[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]دوست عزیز من دوتا کال آو قرار دادم چون دوتاشون هم فوق العادن.بتلفیلد هم اصلا در حد ایندوتا نیست.mw و mw2 بازی بودن که mw3 و گوست بهشون نرسیدن.
شما انگار تجربه نکردی مولتی bf3 رو......[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ولی این لیستی که شما گذاشتی اخرت فن بازی هس.....
این که شما میگی در حد این دوتا نیست نظر شخصی شماست وفن بازی بیش از حد...
شما باید حداقل یه نسخه از این سری رو قرار میدادی همه عقل و شعور دارن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بعدم من خودم بتل 3 رو حتی از همین cod g بهتر میدونم...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من برترین هارو گذاشتم(نظرخودمم نیست)اگه قرار بود هربازی رو بزارم تو این لیست که نظرسنجی نمیشه تازه اگه بخوام بتل و بزارم تو لیست قبلش این بازیا رو باید بزارم
halo reach
halo4
killzone3
cod:mw3
cod:bo
crysis1
bioshock infinite
bioshock2
همینطور که میبینی این بازیایی که گذاشتم همه شاهکارن ولی بتلفیلد بااون گیم پلی ناقصش و باگ هاش و داستان نه چندان جالبش و... میشه شاهکار باشه؟اینا هم اصلا فن بازی نیست چون من از بتل و مدال هم خیلی خوشم میاد.پس لطفا نگو فن بازی کردی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]