12-01-2013, 10:41 PM
(12-01-2013, 01:03 PM)'pudstalker' نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان من حدود 2 هفته هست که یه ایکس باکس اسلیم 4 گیگ خریدم بعد از 2 یا 3 روز بازی کردن یه دفعه وسط بازی دی وی دی رو داد بیرون و دوباره رفت تو , همین جور تند تند میرف تو میومد بیرون وقتی هم که خاموش میکنم خودش خود به خود روشن میشه و همین داستان ادامه داره , وقتی هم که این اتفاق میافته نه دکمه پاور کار میکن و نه دکمه اجکت درایور باید حتما با دسته خاموش یا روشن کنم , وقتی پاور رو قطع میکنم 3 یا 4 ساعت که میگذره یه بار تاچ دکمه پاور کار میکنه و دیگه کار نمیکنه , دوباره درایور میاد بیرون میره تو , بردمش از جایی که خریداری کردم گفتن مشکل از درایوره , برد درایور رو تعویض کردن و گفتن برای اطمینان پنل جلوی دستگاه که دکمه پاور روشه رو هم عوض کرن وقتی آوردم خونه تا 2 تا 3 ساعت خوب بود خواستم دستگاه رو با دکمش خاموش کنم باز دکمه کار نکرد بعد دوباره همین داستان اول دکمه پاور کار نمیکنه و وقتی که با دسته خاموش میکنی دوباره داستان بالا که گفتم شروع میشه , دستگاهم در جایی که دورش کاملان بازه و هوا گردش داره .. ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنین که باید چیکار کنم. با تشکر
ببین اصلا برای چی اجازه دادی برات قطعات عوض کنن [img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
همین الان بلند شو برو پسش بده
اشتباه نکن ببر کلا پسش بده اون دستگاه خرابه
وقتی همه چیو میخوای از بام دنیا بهت نگاه میکنن گرگا
زوزه میکشن آروم آروم بیدار میشی با هشدار
شنا کن این یه دریاس من درویش شرقم برا فردا