12-15-2013, 10:20 PM
از تمامی دوستان بخاطر راهنمایی هایی که کردن و نظر دادن ممنونم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
درست میگین بازی یه سری ایرادات داره، ولی اینقدر نکات مثبت داره که دیگه فراموش میشه، به نظرم هر بازی یک سری مشکلاتی داره و هیچ بازی ــیی بی نقص نیست! ولی باید به نکات مثبتش نگاه کرد، اینقدر بازی نکات مثبتش پره که دیگه اون ایرادات کوچیک به چشم نمیاد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اگه منظورتون اینه که با وجود ایرادی که گرفتم نمره ی 10 دادم باید بگم ایراد بازی فقط همون داستان کلیشه ای بازی بود، ولی همونطور که توی نقد بهش اشاره کردم شخصیت پردازی کارکتر ها اینقدر خوب هست که این مسئله به چشم نیاد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: کارت درسته دنی جان!خواهش میکنم ALAN جان[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به نظرم نباید نمره کامل بگیره چون مشکلاتی هم داشت.
ولی به خاطر اینکه برای PC نیومد 10 هم کمه برای این بازی.
درست میگین بازی یه سری ایرادات داره، ولی اینقدر نکات مثبت داره که دیگه فراموش میشه، به نظرم هر بازی یک سری مشکلاتی داره و هیچ بازی ــیی بی نقص نیست! ولی باید به نکات مثبتش نگاه کرد، اینقدر بازی نکات مثبتش پره که دیگه اون ایرادات کوچیک به چشم نمیاد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: ممنون خیلی عالی بود باید بگم یکی از بهترین نقد هایی بود که تو فروم از کاربرا دیدم. فقط از نظر من نمره ای که دادین با مقالتون همخونی نداره بهتر بود تمام عوامل رو ارزیابی میکردین.خواهش میکنم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خسته نباشی.
اگه منظورتون اینه که با وجود ایرادی که گرفتم نمره ی 10 دادم باید بگم ایراد بازی فقط همون داستان کلیشه ای بازی بود، ولی همونطور که توی نقد بهش اشاره کردم شخصیت پردازی کارکتر ها اینقدر خوب هست که این مسئله به چشم نیاد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]