12-26-2013, 12:15 PM
(12-26-2013, 10:36 AM)'mammad_n4' نوشته است: من الان ١٤ ساله كنسول بازم ! ديگه نااميد شدم ميخواستم بدونم اين كارت گرافيك ها كدومشون ميتونه بازي مثل بتلفيلد رو رو نهايت رزولوشن و گرافيك اجرا كنه !؟ رزولوشن مهم نيست فقط گرافيك!اگه رزولوشن برات مه نیست، GTX 650 ti Boost برات کولاک میکنه، GTX 660 هم ظاهرا توی حداکثر سیستم مورد نیاز BF4 ذکر شده بود که قطعا میتونه برات بازی رو عالی اجرا کنه. ولی BF4 به سنگینی Crysis 3 نیست، فیلترینگ Crysis 3 حالت MSAA 8X داره که چیزی بیش از دوبرابر تمامی فیلترینگ های BF4 قدرت و سنگینی داره. طبق سیستم اعلام شده برای Crysis 3 حداقل کارتی که میتونه این بازی رو با حداکثر تنظیماتش اجرا کنه GTX 680 هست که خوب قدرتش تو مایه های همین GTX 760 هست که GTX 770 میتونه جایگزین خوبی براش باشه. اگه بتونی یه R9 290X هم بخری که بنظر خیییلی بهتره، قدرتش تو مایه های تایتان هست و کاراییش حدودا بهتره، قیمتشم خیییلی بهتره. اگرم بهترشو بخوای حداکثر GTX 780 ti رو می تونم بهت پیشنهاد کنم. از این قوی تر رو اصلا نساختن مگر اینکه از طریق SLI یا Crossfire قطعت به قدرتی فراتر دست پیدا کنی.