12-29-2013, 11:08 PM
من به عشق آقای خردمندی می نویسم یعنی روزا تو مدرسه خستگیم با فکر کردن به اینکه میام خونه و میرم تو فروم و برای آقای خردمندی می نویسم، خستگیمو در می کردم... فروم شده بود امیدم به زندگی شاید خنده دار باشه ولی الان بدجوری گریم گرفته که جلو خونوادم و جلو خودمو میگیرم گریه نکنم... با عشق مطلب نوشتن زیبا میشه نه بخاطر پول مطلب نوشتن... من دلم میخواد با گیمفا بمونم ولی نداشتن انگیزه و عشق به چیزی، شاید گیم رو بوسیدم و گذاشتم کنار. به کلی... شاید تا چند روز دیگه خداحافظی تمام دوستان رو ببینم که این برای من بیش از حد غم انگیزه... انگیزم رو از دست دادم چون عشق من به گیمفا و عواملشو کسی درک نمیکنه... الان شما منو نابود شده پیدا می کنید و واقعا روحیمو از دست دادم و امیدی زندگی ندارم.
من آدم بی هدفی بودم و اومدم تو گیمفا و با گیمفا انگیزه پیدا کردم. انگیزه برای اینکه با سختی کشیدن و تلاش زیاد، بتونم کسی بشم تو یک دنیای مجازی و از بی هدفی بیام بیرون و انگیزه ای داشته باشم که زندگی رو برام شیرین کنه. این الان از بین رفته و شاید با این حرفام منو درک کنین ولی نمیکنین... هدفم از بین رفت و امیدی هم به زندگی ندارم چون هدفی ندارم...
من آدم بی هدفی بودم و اومدم تو گیمفا و با گیمفا انگیزه پیدا کردم. انگیزه برای اینکه با سختی کشیدن و تلاش زیاد، بتونم کسی بشم تو یک دنیای مجازی و از بی هدفی بیام بیرون و انگیزه ای داشته باشم که زندگی رو برام شیرین کنه. این الان از بین رفته و شاید با این حرفام منو درک کنین ولی نمیکنین... هدفم از بین رفت و امیدی هم به زندگی ندارم چون هدفی ندارم...