(01-03-2014, 06:23 PM)'PWLG' نوشته است: به نام خدا
وقتی جناب اسپارتاکوس میگویند که نقد خوبی است، سخته که بشه ازش ایراد گرفت. با توجه به اینکه خودم فقط یه مقاله تو فروم قرار دادم. با اینحال اگه نظرمو نگم فکر کنم خیلی بدتره چون شاید به بهتر شدن مقاله های بعدی تون کمک کنه.
اول بگم که بعضی از چیزایی که میگم شاید تو مطلب شما رعایت شده باشه. من کلی میگم.
درمورد نمره دادنت هم چون نظر شخصی است اظهار نظر نمیکنم.
- برای نوشتن مقاله تو مقدمه درمورد اون بازی تحقیق کن. مثلا درباره شخصیت بتمن و گذشته اش جستجو کن. یا درباره حضور بتمن در بازیها تحقیق کن و با اطلاعات دقیق درباره اولین حضور بتمن در بازی ها بنویس. من تحقیق کردم و کمی هم توضیح دادم
- درباره کلمه "آرخام" خیلی ها اشتباه میکنند چون از اساس غلطه. در زبان انگلیسی اصلا "خ" نداریم و خودشون هم کلمات "خ" دار رو به سختی تلفظ میکنند. درستش "آرکهام" یا "آرکام" است.بیش تر مردم ارخام میشناسند و ارخام بهتر است
- برای نوشتنت خیلی وقت بذار و فکر کن قراره آخرین مقاله ات رو بنویسی. مثلا من حدود 12 تا 15،16 ساعت طول کشید تا بنویسم و ویرایش کنم و بررسی کنم. ولی تا دو، سه روز قبلش بهش فکر میکردم و عنوان ها و مطالبش رو با خودم مرور می کردم. پس به خوب، تو مقالاتت بسنده نکن و بهترین چیزی که در نظرت داری رو انجام بده. شاید بچه ها بگن نمیخواد زیاد سخت بگیری. ولی خب من تو شروع کار بسیار تنبل و تو انجامش وسواسی ام. حالا شاید بگی نوشتت هم، همچین مالی نیست. ولی من بهترین کاری که میتونستم رو انجام دادم. نگارشت هم کتابی تر کن. مثلا شما اینو نوشتی: "اولین بار برادران وارنر بازی BATMAN ARKHAM ASYLUM را ساختند که جوکر را نشان می داد که دشمن اصلی بتمن است." که میتونی به جاش بنویسی: "سری آرکهام یا Batman Arkham با بازی BATMAN ARKHAM ASYLUM توسط استودیو راک استیدی ساخته و به دست کمپانی برادران وارنر منتشر شد. که جوکر، دشمن اصلی بتمن به تصویر کشیده شد." حالا میتونی همینی که نوشتم رو یکم تغییر بدی ولی نباید خودمونی باشه و باید کتابی نوشته شه.من 1 ماهه روش وقت گذاشتم و از نقد های بچه های فروم و گیمفا الهام گرفتم
- بحث بعدی اینه که سوتی زیاد دادی؛ مثلا یه جا گفتی راک استیدی با نسخه شهر آرکهام شروع کرده. بعد یه جاهایی باید میگفتی آرکهام، ولی گفتی گاتهام یا یه جاهایی باید میگفتی گاتهام، گفتی آرکهام. یا اولش گفتی جدیدترین بازی راک استیدی همین نسخه سوم است. که با توجه به مشخصات که زیر بازی نوشتی فهمیدم درستشو میدونی ولی اینجا دچار اشتباه شدی.درست میگی اون یک اشتباه بود
- در نقد داستان شما فقط داستان رو تعریف کردی و ایراداتش رو نگفتی. بارها تابلو کردی که جوکر همون نقاب سیاه بود. نباید داستان رو اسپویل کنی چون هنوز هم ممکنه کسی بازیرو تموم نکرده باشه. مثل خودم که هنوز اساسین4 رو تموم نکردم و همون اولای بازی ام. وقتی دریاره نویسنده داستان (که دو نفر بودند) اظهار نظر میکنی، پس حتما باید درموردش تحقیق کنی. آقای "کوری می" نویسنده داستان سری بازیهای Assassin's Creed بوده. بعد شما میگی تجربه نداره؟ من خبر نداشتم"بیوگرافی کوری می"
امیدوارم ناراحت نشی و انتقادم بتونه بهت کمک کنه.
در آخر ملخص همه عاشقان مایکروسافت.
موفق باشی. در پناه حق.
با تشکر
بعد بی احترامی نباشه ولی من 13 نقد تجربه دارم