01-06-2014, 01:24 AM
1.باسلام من می خواستم ویندوزم را عوض کنم ( از xp به 8.1 ) و میخواستم بجای انکه در درایو C بریزم در درایو D بریزم یعنی درایو D و C را فرمت و در D ویندوز رو بریزم می خواستم بدونم مشکلی پیش نمی اید در بوت کامپیوتر (گوگل هم کردم تنها چیزی که پیدا شد در رابطه با دو ویندوزی بودن بود ) دلیل:درایو C من 50 GB و درایو D هم 100GB میباشد و باتوجه بحجم اپدیت ها میخواهم در درایو D و بغیر از C بریزم.و EXTEND هم نکردم چون بقیه پارتیشن ها میترسم پاک شوند.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
2.مشکل دیگر در رابطه با بخش گفت وگوی ازاد میباشد.زمانی که میخواستم تاپیکی بزنم گفت شما نمیتوانید تاپیکی در این محل بزنید و بعد هم اون 4 دلیل. بهمین دلیل اینجا تاپیک را زدم و از ناظران به این خاطر معذرت می خواهم[img]images/smi/s0 (38).gif[/img].(لطفا به مسله تاپیک در بخش گفت وگوی ازاد رسیدگی شود).
باتشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
2.مشکل دیگر در رابطه با بخش گفت وگوی ازاد میباشد.زمانی که میخواستم تاپیکی بزنم گفت شما نمیتوانید تاپیکی در این محل بزنید و بعد هم اون 4 دلیل. بهمین دلیل اینجا تاپیک را زدم و از ناظران به این خاطر معذرت می خواهم[img]images/smi/s0 (38).gif[/img].(لطفا به مسله تاپیک در بخش گفت وگوی ازاد رسیدگی شود).
باتشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Lenovo G575
CPU:2.0Ghz AMD E-350 10% Overclock
Win:7
RAM:6GB DDR3 2500Mhz
GPU:Radeon HD 6310M 512MB Dual=1GB
BIOS:IBM H2O dual
CPU:2.0Ghz AMD E-350 10% Overclock
Win:7
RAM:6GB DDR3 2500Mhz
GPU:Radeon HD 6310M 512MB Dual=1GB
BIOS:IBM H2O dual