موضوعها: 46
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
من همین چند لحضه پیش یه ویديو از گیم پلیش دیدم خیلی باحال بود [img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
اگه سیستمم میکشیدش حتما بازیش میکردم [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
خیلی بازیه قشنگیه واقعا با بازیش حال کردم
موضوعها: 37
پلتفرم های شما:
این بازی ض.د ایزانی هستش
چطور میگین بازی خوبیه؟
[img]/images/smi/new/100.gif[/img][img]images/smi/s0 (69).gif[/img]
شما باید بازی های تایید شده از وزارت ارشاد را بازی کنید نه بازی های اینجوری را
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
بازیش فوق العاده بود و تمام مشکلات سری قبلی رو بر طرف کرد فقط ای کاش مرحله ای تو اقیانوسیه هم داشت تا اینجوری کل قاره های جهان رو پوشش میداد[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 0
من امروز تمومش کردم ، بازیش خوب بود ، اما از سطح خوب فراتر نمی رفت ، گیم پلی بازی بد نبود ، اما از گجت های بازی درست استفاده نشده بود ،و کم تر بازیباز بهشون متوصل میشد .بالارفتن از در و دیوارشم خوب بود ، ولی اگه یه کم درگیر کننده تر بود ، میشد بهتر باشه.اما انیمیشن های کشتنش ، اصلا در حد انتظار نبود و خیلی زود تکراری می شد ، علاوه بر اون اصلا هیجان لازم رو منتقل نمیکرد.ارتقا های بازی هم بد نبودن ولی اصلا تاثیرشون احساس نمیشد ، دوربین دید شبش هم که کلا تزیینی بود ! در مورد داستانشم ، بد نبود فقط یه خورده هندی بود! شعار زیاد داشت!به نظر من 7/10 نمره ی مناسبشه![img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
چه جوری میشه قسمت های انلاینش رو بازی کرد؟؟؟