امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(09-20-2016, 04:25 PM)mghmahdi نوشته است: سلام، راه حلی پیدا نشد برا حل مراحل ناقص نسخه کورپک Gta v؟؟ 
راهی نیست دوستان؟

نسخه ریلودد رو بگیر مشکل نداره.
خواستی یه سایت معتبری پیشنهاد میذم بهت که قیمتش عالیه، همه ی آپدیتای ریلودد رو هم قرار داده رو دیسکا و نصبشم خودکار هستش و تست شدس.
میتونی بدون مشکل بازیش کنی
اگه خواستی پ.خ بده.
صبحدم چون کله بندد آه دود آسای من
چون شفق در خون نشیند چشم خون پالای من
پاسخ
سلام، تاپیکی برای ماد های gtav سراغ ندارید
پاسخ
(09-20-2016, 07:16 PM)just run نوشته است: سلام، تاپیکی برای ماد های gtav سراغ ندارید

اینجا کلیک کنید
[تصویر:  0ig7e02rj0pa9yhbyyjp.jpg]
پاسخ
اقا سلام این اوریجین پدر مارو دراورد...

دارم bf4 بازی می کنم میره تو سرور بعد از ۳۰ ثانیه بازی کردن میندازه بیرون میگه error syncing cloud storage date . هر کدوم از گزینه هارو هم که میزنم بازم مشکل داره
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ
دوستان چرا تو کال اف ۴ نمیتونم به سرور وصل شم؟ یعنی join game کار میکنه ولی خودم ip میزنم وصل‌نمیشه‌ ارور تایم اوت میده
راستی سرور میشناسین (ایرانی, دائمی,public ) معرفی کنید
پاسخ
اقایون سلام
من بعد یه مدت گفتم برم چندتا mod و یه dlc دانلود کنم برای بازی skyrim.
بعد ریختن مود ها و دی ال سی تو پوشه بازی به نام data لانچر بازی اسکایریم رو اجرا کردم و مودها رو تیکشونو زدم و پلی رو زدم.
متاسفانه بازی لود نمیشه.حتی بعد یه مدت وقتی رو ایکون بازی کلید کردم اصلا باز نمیشه!!!! لانچر هم کار نمیکنه Wall Wall Wall .
به نظر شما راه حل این چیه؟

But will not stop
I may never succeed

پاسخ
(09-20-2016, 10:01 PM)centurion نوشته است: اقایون سلام
من بعد یه مدت گفتم برم چندتا mod و یه dlc دانلود کنم برای بازی skyrim.
بعد ریختن مود ها و دی ال سی تو پوشه بازی به نام data لانچر بازی اسکایریم رو اجرا کردم و مودها رو تیکشونو زدم و پلی رو زدم.
متاسفانه بازی لود نمیشه.حتی بعد یه مدت وقتی رو ایکون بازی کلید کردم اصلا باز نمیشه!!!! لانچر هم کار نمیکنه  Wall Wall Wall .
به نظر شما راه حل این چیه؟

مود هارو پاک کنید ببینید درست میشه یا نه
[تصویر:  photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]
پاسخ
سلام من بازی رو نصب کردم آنتی و..هم خاموش و قطع بود....
و کرک هم حتی که یه فایل dll 3dm بود رو هم کپی کردم دوباره ولی بازم میاد صفحه رجیستری یا اکانت نرم افزار origin دوباره نصب هم کردم بازی رو ولی نمیشه...1 چیکار کنم عزیزان؟
میتوونم بازی کنم؟
Wall
پاسخ
[font=tahoma]سلام دوستان. من بازی arkham knight نسخه pc رو تا ۴۴درصد رفتم ولی تو جای خاصی یهو کرش کرد بیرون. هرچقد هم لود میکنم تو صفحه لودینگ مجدد کرش میکنه بیرون از بازی. خواستم ببینم کسی این مشکلو داشته و راه حلشو کسی میدونه. مرسی

[/font]
پاسخ
سلام 
یونیتی corepack v2 رو دان کردم ! ولی یه مرحله اجسام و دیوار سفید هستند و خود شخصیت چی کار کنم؟ Wall
;)  BIOSHOCK INFINITE

[تصویر:  bioshock1.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,273 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,673 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,301 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,685 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,399 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان