امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزادی و بی قانونی | 5 بازی جهان باز برتر
(01-18-2016, 10:59 PM)مجید‌نصر نوشته است: با سلام خدمت نویسنده عزیز
مقاله های بسیار خوب و عالی ای بود. مقدمه که یکی از مهم ترین رکن های یک مقاله هست رو به خوبی رعایت کردید و به هر بازی به زیبایی تمام و مناسب پرداخته شد بود ولی میری م سراغ رفیق صمیمی و جدا نشدی هر مقاله یعنی مشکلات S0 (2) 
بازیبازان = بازی‌بازان یا بازی‌بازها خیلی این مورد رو توی مقاله ات تکرار کردی.
به بازار عرضه می‌شوند سبک جهان باز یا اوپن ورلد است = Open World وقتی قبلش فارسی شده این کلمه رو نوشتی دیگه نباید بعدش دوباره به فارسی انگلیسیش رو بنویسی و باید خود کلمه انگلیسی رو بنویسی.
گیمر = وقتی اول مقاله نوشتی بازی‌باز دیگه نباید بعدش بنویسی گیمر این اصلا خوب نیست یا از همون اول باید بنویسی گیمر و یا اگه نوشتی بازی‌باز باید تا آخر مقاله همین رو بنویسی.
بازی بازان = نیم فاصله رو قرار ندادی و بعضی از قسمت ها جدا از هم نوشتی و اینجا باهم
سری = مجموعه و یا هر کلمه ی جایگزین سری کلمه ی انگلیسی هست و باید به فارسی برگردانده بشه.
سند باکس = همیشه سعی کن اکه می خوای کلمه ای انگلیسی رو به فارسی بنویسی اول خود کلمه انگلیسی رو بنویس و بعد توی پردانتز فارسیش رو بنویس یا هم معنی کلمه رو بنویس.
زیادی را بر خود دیده بود = اگه می نوشتی به به نظرم جمله قشنگ تر بود.
نسب = نسبت
همراهمان = همراه‌مان
تا الان = تاکنون
که نسخه پنجم این سری عرضه شده و توانسته باز هم همان موفقیت نسخه‌های قبل را تکرار کند = که نسخه پنجم این سری عرضه شد و توانست باز هم همان موفقیت نسخه‌های قبل را تکرار کند
خب این بود اشکالات ولی یه چیزی باقی می مونه و اونم این تیکه آخر مقاله هست که با خواننده صحبت کردی.
یکی دیگه از مقاله های بنده نیز به پایان رسید و خیلی خیلی از کسانی زحمت خوندن مقاله رو به خودشون می دن تشکر می کنم و خیلی ممنون می شم اشکالات مقاله حتی کوچکترین اشکال موجود رو به بنده گوشزد کنید که بسیار خرسند می شم. امیدوارم با تشکرا و نظرات محترمانه، زیبا و خوبتون ما رو دلگرم به نوشتن مقاله های بیشتری بکنید.
توی کل مقاله ات از نیم فاصله به خوبی استفاده کردی ولی این یه تیکه انگار یه دنیای دیگه هست و کمی باعث تعجب!
این بود نظر من و اشکالاتی که از نظر من بود توی مقالت شاید یکسری از اشکالاتی که گرفتم اشتباه باشه که از همین جا ازت معذرت خواهی می کنم و از اساتید محترم خواهشمند هستم که با نظراتشون اشتباهات من و اشکالات مقاله رو بگند.
باز هم تشکر می کنم بابت مقاله و وقتی که قرار دادید.
پیروز و سربلند باشید. S0 (74)

خیلی ممنونم آقا مجید! نظر لطفتونه!!
اصلاح می شن! مثل که مشکلات واضحی داشتم!! سعی می کنم بیشتر دقت کنم!!
والا بخش آخر کلاً از زبان مقاله نویسی بیرون اومده و هیچ چیز نگارشی توش رعایت نشده چون یه صحبت دوستانه هست و بیشتر فک کنید یکی از نظرات منه!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آزادی و بی قانونی | 5 بازی جهان باز برتر - توسط You Never Win - 01-18-2016, 11:03 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,126 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,763 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,654 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  زنان هم در آزادی امروز جهان نقش دارند| نقد و بررسی بازی Battlefield V White Beard 0 1,357 11-28-2018, 04:56 PM
آخرین ارسال: White Beard
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,843 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان