موضوعها: 0
عاغا من تست کردم درسته فقط یه سوال فقط میتونیم با ادد کردن دوستان بازی کنیم؟! سرور پابلیک نداره؟
موضوعها: 1
اقا منم ادد کنیدwoooods
راستی چه جور میشه با کسان دیگه بجز دوستان بازی کرد؟
من وقتی تو بازی f رو میزنم میگه که لیست دوستات خالیه و تو دوستی نداری!!![img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
من یه چنتا رو ادد کردم به هشونم پیغام دادم اما بازم هیکس دوسته من نمیشه...!
چرا؟
تا حالا فط دارم با بات ها بازی میکنم....
راستی چه جوری باید اسلحه گرفت تو یه زامبی مد؟
من وقتی تیر کلتم تموم میشه نمیدونم بایسد از کجا تیر بگیرم...[img]images/smi/s0 (67).gif[/img].
ممنون میشم بکمکید....!
یه کی بود که عاشق diablo بود.... برای اومدنش تو بازار روز شماری میکرد... اون اومد اما.... اون کس دیگه عاشق نبود....چون فهمید که نمیتونه بازی عشقشو بازی کنه. خب دیگه بلیزارد اینطوریش کرد...همیشه انلاین.اورجینال.بدون کرک .گرافیک بالا.بستن ای پی ایران و....
همه ی اینا باعث شد که عاشق قصه ی ما دیگه عاشق نباشه و یک منتقد و ضد بازی های بیلیزارد باشه کسی باشه که حاضره بره بیلیزاردو هم به اتش بکشه.
مرگ بر دیابلو و بیلیزارد!
07-01-2013, 05:18 PM
(آخرین ویرایش: 07-01-2013, 05:52 PM، توسط WOOOODS.)
تو رو خدا یه کی بیاد با هم بازی کنیم خسته شدم از این بات های مسخره!!!!!
woooods
agha invte bedid dg ya add ;kdn....
hanoz ham hi ci ferind nadaram....[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
چرا هر چی بازی میکنی همون لول یک میمونه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو مولتی پلیر..
یه کی بود که عاشق diablo بود.... برای اومدنش تو بازار روز شماری میکرد... اون اومد اما.... اون کس دیگه عاشق نبود....چون فهمید که نمیتونه بازی عشقشو بازی کنه. خب دیگه بلیزارد اینطوریش کرد...همیشه انلاین.اورجینال.بدون کرک .گرافیک بالا.بستن ای پی ایران و....
همه ی اینا باعث شد که عاشق قصه ی ما دیگه عاشق نباشه و یک منتقد و ضد بازی های بیلیزارد باشه کسی باشه که حاضره بره بیلیزاردو هم به اتش بکشه.
موضوعها: 0
woooods من ادت کردم...
mw3 خیلی بهتر بود
منو هم ادد کنید
wanted-93
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
با کسایی که قبلا بازی کردی هم میشه بازی کرد.بازی لول آپ هم نداره.تفنگم رو درو دیوار هست دیگه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]تو جعبه هم هست که علا مت سوال داره.اون شانسی میده.منم اددت کردم
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]
اقا بیاید دیگه به هر کی hnvet میدم هیچی نمیشه اصلا نمیان!!!
من بیشتر تو زامبی هستم ها...
بیایید دیگه.....
07-02-2013, 01:15 PM
(آخرین ویرایش: 07-02-2013, 01:16 PM، توسط WOOOODS.)
اقا چه جوری میشه پابلیس متچ رو بازی کرد تو مولتی پلیر ؟؟؟؟public mathc
؟؟؟؟؟
واسه ایکس پی گرفتن باید اونو بازی کرد...
چه کار کنم؟
هرچی میزنم اصلا هیشکی نیست بازی کنم باهاش....[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]