09-11-2015, 04:50 PM
آقای Austin Wintory، آهنگساز بازی تحسین شده Journey و عنوان The Banner Saga، در حال کار بر روی موسیقیهای متن بازی Assassin’s Creed Syndicate است. این خبر به صورت رسمی توسط Ubisoft اعلام شده است. Austin Wintory با موسیقیهای فوقالعاده عنوان Journey توانست خود را نامزد جایزه گرمی کند. برای اطلاعات بیشتر از این خبر، با ما در ادامهی مطلب همراه باشید.
آقای Austin Wintory در این خصوص گفت:
نقلقول:همچنین ایشان در ادامه افزودند:بسیار هیجان زده هستم که فرصت نگارش بیش از سه ساعت موسیقی متن یک بازی جهان باز را بر عهده دارم.
نقلقول:مشخص نیست که آیا Assassin’s Creed Syndicate به نسخه Assassins Creed: Bloodlines که به صورت انحصاری برای PSP عرضه شد، ربطی دارد یا خیر.من از طرفداران قدیمی این سری هستم. نام یکی از موسیقیهایی که برای بازی طراحی شده است، Bloodlines میباشد. این موسیقی به رابطه شخصیتهای اصلی و دو قلوهای بازی میپردازد.
همچنین آقای Austin Wintory در مصاحبهی خود با بلاگ Ubisoft صحبتهایی را هم در خصوص وضعیت صنعت بازیهای رایانهای به زبان آورد.
بازی Assassin’s Creed Syndicate در تاریخ ۲۳ اکتبر برابر با ۱ آبان ماه برای کنسولهای PS4 و Xbox One و در تاریخ ۱۹ نوامبر برابر با ۲۸ آبان برای رایانههای شخصی عرضه خواهد شد.
منبع