06-24-2019, 09:45 PM
احتمال اضافه شدن یک بخش تک نفره با محتوای داستانی به بازی Bleeding Edge وجود دارد
عنوان Bleeding Edge جدیدترین ساختهی استودیوی نینجا تئوری (Ninja Theory) برای اولین بار در کنفرانس شرکت مایکروسافت در E3 2019 معرفی گردید. Bleeding Edge عنوانی است که کاملا برروی مبارزات چندنفره تمرکز کرده و همین موضوع باعث شده است که این بازی با بازیهای پیشین این استودیو مانند DmC: Devil May Cry و Hellblade: Senua’s Sacrifice که عناوینی تک نفره،خطی و داستان محور بودهاند، تفاوت واضحی داشته باشد.
با این حال عدم وجود بخش تک نفرهی داستانی برای برخی ناامیدکننده بوده است. به تازگی خانم راهنی تاکر (Rahni Tucker)، کارگردان بازی، در گفتگو با وبسایت Metro در مورد تغییرات احتمالی Bleeding Edge در آینده صحبت کرده است. تاکر به این نکته اشاره کرد که ممکن است در آینده یک محتوای داستانی تکنفره به بازی اضافه شود. با این حال وی گفت که در حال حاضر تمرکز اصلی تیم سازنده برروی بخش چندنفره است.
وی اظهار داشت:
نقلقول:صادقانه میگویم که من فکر میکنم که ما میتوانیم یک محتوای تکنفرهی عالی را به بازی اضافه کنیم. اما ما یک تیم کوچک هستیم و تمرکز اصلی ما برروی بخش چندنفره است. این مهمترین چیز است و شما نمیتوانید این کار را دوباره انجام دهید. بخش چندنفره باید در اولویت اول باشد. برای من Bleeding Edge یک بازی چندنفره است. ما توانایی اضافه کردن یک بخش تک نفره در آینده را داریم. شاید داستانهای بسیاری برای گفتن با شخصیتهای بازی وجود داشته باشد، اما فعلا باید منتظر بمانیم و ببینیم در آینده چه پیش میآید.
Bleeding Edge برای کنسول اکسباکس وان و پلتفرم رایانههای شخصی در دست توسعه است. تاکنون تاریخ انتشار این عنوان مشخص نشده، اما قرار است در روز ۲۷ ژوئن نسخهی آلفای بازی منتشر شود.