موضوعها: 77
(12-03-2015, 12:30 AM)sepehr-sdss95 نوشته است: یک سوال
چرا نظرات سایت اصلی رو اینقدر حذف میکنید؟الان پست آنچارتد هم الکی نظراتش حذف شد :|خودم دیدم اونجا هیچ فن بازی ای صورت نگرفته بود:|
سلام. ظاهراً مشکلی برای وردپرس پیش اومده. کمی صبور باشید، بهزودی این مشکل حل میشه.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
بابا این چه وضعشه چند وقته هر نظری تو سایت میزارم بدون استثناء میره برای بررسی.من نه اسپم دادم نه توهینی کردم نه فن بازی در آوردم و بحث راه انداختم.اما همه نظراتم چند وقتیه میره برا بررسی و خیلی هاشون تایید هم نمیشه.
موضوعها: 683
(12-03-2015, 11:40 AM)assassin0boy نوشته است: بابا این چه وضعشه چند وقته هر نظری تو سایت میزارم بدون استثناء میره برای بررسی.من نه اسپم دادم نه توهینی کردم نه فن بازی در آوردم و بحث راه انداختم.اما همه نظراتم چند وقتیه میره برا بررسی و خیلی هاشون تایید هم نمیشه.
سلام علیکم
ببینید سیستم سایت نسبت به بعضی از کلمات و اعمال حساس هست و به همین خاطر نظرات به بررسی خواهند رفت. بعد از به بررسی رفتن، وظیفه نویسنده پست هست که بنا به صلاح دید، نظر رو تایید کنند یا نه.
موضوعها: 37
دوستان عزیز بزارید شفاف سازی کنم براتون
نگاه کنید سیستم مدیریت بر بخش نظرات سایت به چندین صورت عمل میکنه
برای مثال اگه شما با این اکانتتون برای مدت زیادی وارد سایت نشدید هر نظری که بدید چه محتوای بدون مشکل یا مشکل داری داشته باشه مورد بررسی قرار میگیره
و تا زمانی که یکی از اعضا نظرات شما رو تایید نکرد هر نظری که بدید مورد بررسی قرار میگیره
مورد بعدی این است که شما به تازگی یک اکانت ساخته باشید که در این صورت هم هر نظری که بدید وارد بخش بررسی سایت میشه
در صورت کلی خیلی از نظرات کاربرا توسط خود سیستم پاک میشه که متاسفانه این افراد متوجه این موضوع نیستن و اون رو از چشم نویسنده اون مطلب میدونند
خسته نباشید
موضوعها: 37
(12-03-2015, 03:38 PM)assassin0boy نوشته است: (12-03-2015, 03:29 PM)The Legend Within نوشته است: دوستان عزیز بزارید شفاف سازی کنم براتون
برای مثال اگه شما با این اکانتتون برای مدت زیادی وارد سایت نشدید هر نظری که بدید چه محتوای بدون مشکل یا مشکل داری داشته باشه مورد بررسی قرار میگیره
و تا زمانی که یکی از اعضا نظرات شما رو تایید نکرد هر نظری که بدید مورد بررسی قرار میگیره
مورد بعدی این است که شما به تازگی یک اکانت ساخته باشید که در این صورت هم هر نظری که بدید وارد بخش بررسی سایت میشه
در صورت کلی خیلی از نظرات کاربرا توسط خود سیستم پاک میشه که متاسفانه این افراد متوجه این موضوع نیستن و اون رو از چشم نویسنده اون مطلب میدونند
خسته نباشید
خوب من الان باید چکار کنم تا این مشکل حل شه؟؟ یهویی هم شد.از یه روز به بعد اینجوری شد.!!
مشکلتون رو بنده برطرف میکنم شما کافیه یک نظر در یک پست بدید
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
(12-03-2015, 03:43 PM)The Legend Within نوشته است: (12-03-2015, 03:38 PM)assassin0boy نوشته است: (12-03-2015, 03:29 PM)The Legend Within نوشته است: دوستان عزیز بزارید شفاف سازی کنم براتون
خسته نباشید
خوب من الان باید چکار کنم تا این مشکل حل شه؟؟ یهویی هم شد.از یه روز به بعد اینجوری شد.!!
مشکلتون رو بنده برطرف میکنم شما کافیه یک نظر در یک پست بدید
تو پست نگاهی گذرا به بازی های دسامبر یه نظری دادیم.حل کنید نشکل مارو!! با تشکر.راستی نام کاربری سایتم assassin0boooy
When society falls.we rise....