موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
دوستان عزیز مقاله نویس هم میتونند بیان و عضو نویسندگان بشن،حقوقی که برای مقاله نویسان در نظر گرفته شده ،بصورت کلمه ایست،درواقع برای هر 10 هزار کلمه 15 هزار تومان به بالا درنظر گرفته شده است!
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
07-15-2014, 11:24 AM
(آخرین ویرایش: 07-15-2014, 11:24 AM، توسط t2download.)
سلام دوستان نویسنده ای حرفه ای هستم و آشنایی کامل با سیستم محتوای نیوک و وردپرس و انواع وبلاگ ها را دارم و نیم کپی و کپی و اختصاصی می توانم پست در تمامی زمینه ها بزنم و نوشتن توضیحات برای تصویر و لینک دانلود و آپلود نرم افزار و کلمات کلیدی انجام میدهم .
و هم چنین تغییر متن کپی شده و تبدیل آن به متن جدید انجام داده می شود .
درج لینک روی تصویر و کار با فتوشاپ پذیرفته می شود و هم چنین کم حجم سازی تصویر برای لود شدن سریع تر صفحات سایت انجام می شود و بنده در دو انجمن فعالیت دارم و در یکی مدیر تالار موبایل و تبلت و دیگری کاربر حرفه ای هستم و با یک سایت دانلود همکاری داشته ام و 300 پست برای آن ارسال کرده ام و در حال حاضر با یک سایت آپلود ویدیو همکاری دارم و روزانه قادر به ارسال 100 پست می باشم و ......
دوستان علاقمند پیام خصوصی بدهید ..... با تشکر از حسن انتخاب شما
پلتفرم های شما:
با سلام خدمت شما من برای جشنواره مسابقات مجله علمی دانستنیها شرکت کردم که در بخش تکنولوژی به فعالیت پرداختم. و اتفاقا با محیط وردپرس آشنا شدم.این نشانی سایت(ali.professorha.ir) مطلبی که هست در مورد سبک نوشتاریم هست.من بیشتر در زمینه خبری فعالیت میکنم و در سایت های مربوط به بازی میگردم و آخرین اخبار رو مینویسم با ذکر منبع.ولی در زمینه نقد بازی و از این دست مطالب زیاد فعالیت نکردم. امیدوارم بتونم نویسنده برای سایت شیپورچی بشم. باتشکر
پلتفرم های شما:
ببخشید یادم رفتم که بگم تسلط به زبان انگلیسی و همچنین آشنایی به زبان html هم دارم
موضوعها: 0
سلام
چرا همیشه سایت که وارد می کنید اشتباه است
موضوعها: 683
(08-22-2014, 02:38 PM)'grssoft.ir' نوشته است: سلام
چرا همیشه سایت که وارد می کنید اشتباه است
کاربر گرامی پست ماله گذشته است و سایت مورد نظر بسته شد