واقعا دارم شاخ در میارم....بعضی کاربران ی روزه که عضو شدن و اولین ارسالشون هست
ی جوری دارن حرف میزنن که انگار 100 ساله تو گیمفا بودن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
دعوا و اسپم ندید وگر نه اخطار میگیرید
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
گیمفا خیلی وقته اون گیمفای قدیمی نیست...الآن اوضاع خیلی وخیم تر شده...
ولی باید به بچه های تحریریه که به تکین گیم رفتن حق بدید!خدایی من از شما می پرسم،اگر کسی میگفت کنسول نسل بعدی بهتون میدن نمی رفتید؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
ولی من هنوز که هنوزه گیمفا رو خیلی دوستش دارم.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]بچه ها باید کمک کنن سایت به اوضاع قبلی برگرده هر چند سخته اما شدنیه...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
12-30-2013, 11:41 AM
(آخرین ویرایش: 12-30-2013, 11:57 AM، توسط Wayne.)
برمیگردونیم گیمفا رو به حالت قبل! قالب قبلی رو هم نصب میکنیم تا سایت دو قالبه شه ! هر کی قالب قبلی رو دوست داره با اون بیاد تو سایت.
دوستان میتونن با دیدگاه هایی که به خبر های اصلی سایت میفرستند گیمفا رو برای پابرجایی حمایت کنند[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
12-30-2013, 12:27 PM
(آخرین ویرایش: 12-30-2013, 12:30 PM، توسط Ronan.)
به ما تگ بدید با جون دل برای گیمفا کار کنیم. کنسول نسل بعدی یا هرچی هم که بدن مهم نیست، مهم اینه که آدم برای دل خودش بنویسه و نه برای پول، بعضیا جدا پول پرستن. من که خودم یه کارت یک میلیونی خریدم هرچی کنسول نسل هفتی و هشتمی هست رو با هم میخوره. فقط باید اول سردبیر جدید تعیین بشه تا کارا به مرور رو به راه بشه. بدترین جای کار تغییر طرح سایت اصلی بود که هرچی بدبختی گیمفا داره از همین طرح جدید هست[img]images/smi/s0 (66).gif[/img] کسانی که به دنبال پول و شهرت هستن رفتنو حالا کسانی موندن که گیمفا رو برای خودش میخوان[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
قصد توهین ندارم ولی نباید این فضای مجازی به مکانی برای کسب درآمد تبدیل بشه که اگه تبدیل بشه روزی میرسه که برای عضویت توی سایت هم باید پول بدی انوم نه یه جا ماهیانه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 53
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
واقعا از رفتنتون ناراحتم. ما به خاطر شما میومدیم آقای خردمندی ولی دیگه....
البته تگ بدین به ما با یه دسترسی کوچولو متشکرتونیم.
پلتفرم های شما:
آقایون نویسنده های تالار خوب گوش کنید ، از این به بعد دیگه کسی نقد و بررسی بازی نزاره یا اگه میزاره کم بزاره سعی کنید مطالب آموزشی رو بیشتر کنید ( آموزش نرم افزار ، آموزش سخت افزار ، آموزش بازی و ... )
دیگه لطفا کم تر درباره مدیرای بازنشسته و قبلی ها حرف زده بشه اگه تگ اتون رو دوست دارید استارت بزنید.
موضوعها: 0
نقلقول: واقعا دارم شاخ در میارم....بعضی کاربران ی روزه که عضو شدن و اولین ارسالشون هست ی جوری دارن حرف میزنن که انگار 100 ساله تو گیمفا بودن
پروژه ی تشکیل گیمفا و مدیریت دانیال نوروزی و نابودی گیملند برای اضافه کردن تیم تحریریش به گیمفا از 3 سال پیش یعنی سال 2010-2011 خورد.یعنی زمانی که شما عضو گیمفا نبودین.بنده در اون زمان در جریان تمامی این اتفاقات بودم.جدایی سوری از بازیرایانه و سپس نابودی یکی از محبوب ترین مجلات بازی ایران تنها برای اینکه تحریریش رو بکشونن به اینجا.این اتفاقات بر میگرده به بسیار قبل تر از عضویت شما در همین گیمفا چه برسه سایت های دیگه بنابرین پیشنهاد میکنم زود قضاوت نکنی.اگر از پشت پرده ی اتفاقات 2-3 سال اخیر آگاه باشی خودت تگت رو می بوسی می ذاری کنار.
پلتفرم های شما:
کادر مدیریتی جدید میاد رو کار بهتر از قبل گیمفا میرسه به قله های جهانی!