12-29-2015, 08:04 PM
(12-28-2015, 11:57 PM)$$Big Bo نوشته است:(12-28-2015, 11:20 PM)The Wolf Of Rivia نوشته است:(12-28-2015, 07:09 PM)Cp.Mahdi نوشته است:نظر شما برای من محترمه .(12-28-2015, 02:07 PM)The Wolf Of Rivia نوشته است: اگه واقعا دارای داستانی غنی باشه مطئنا ازش استقبال میکنم .
با نسخه قبل تنونستم ارتباط برقرار کنم ... قبلا هم گفتم این نسخه از بازی پتاسنیل خیلی خوبی داره برای عالی شدن !
بستگی داره ازش استفاده بشه یا خیر .
ممنون بابت زحمتتون خبرنگار عزیز .
دوست عزیز (یا خدا این که مدیره! ) به نظر من کلا این سری پتانسیل بالایی داره.
و فارکرای چهاری که خیلیا میگن سه بهتر...
من اول چهار رو تموم کردم بعد سه. و با اینکه داستان ضعیفتر بود (نمیگم ضعیف میگم ضعیفتر) ولی همه چیزش تکامل عالی ای داشت.
اما من به هیچ وجه نمیتونم فارکرای 4 با 3 مقایسه کنم .
(12-28-2015, 07:09 PM)Cp.Mahdi نوشته است:نظر شما برای من محترمه .(12-28-2015, 02:07 PM)The Wolf Of Rivia نوشته است: اگه واقعا دارای داستانی غنی باشه مطئنا ازش استقبال میکنم .
با نسخه قبل تنونستم ارتباط برقرار کنم ... قبلا هم گفتم این نسخه از بازی پتاسنیل خیلی خوبی داره برای عالی شدن !
بستگی داره ازش استفاده بشه یا خیر .
ممنون بابت زحمتتون خبرنگار عزیز .
دوست عزیز (یا خدا این که مدیره! ) به نظر من کلا این سری پتانسیل بالایی داره.
و فارکرای چهاری که خیلیا میگن سه بهتر...
من اول چهار رو تموم کردم بعد سه. و با اینکه داستان ضعیفتر بود (نمیگم ضعیف میگم ضعیفتر) ولی همه چیزش تکامل عالی ای داشت.
اما من به هیچ وجه نمیتونم فارکرای 3 با 4 مقایسه کنم .
کاملا باهات موافقم،
فارکرای ۳ فوقالعاده بود ولی ۴...
داستان و شخصیتپردازیش هم بسیار ضعیفتر از ۳ بود،
شما اصلا نمیتونید واس رو با پگن من مقایسه کنید، پگن من (مین ) اصلا صحنه خفن نداشت و حس دیوانگی رو به بازیباز القا نمیکرد
منظور من گیمپلی و گرافیک بود... جهش نداشت ولی تکامل داشت.
من یادمه...